Ryobi ecusima 6000vi ?

Konu, 'Makineler' kısmında ireligil tarafından paylaşıldı.

1. ireligil

ireligil zeki

Arkadaşlar bu makineyi kullanan var mı? At çek için iyimidir? Kullanan bilen arkadaşlardan mümkünse yorum bekliyorum. Turnafresh 4.20 ile kombine edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Ryobi ECUSIMA 6000Vi makine Olta makinalar AVmarketi.com

2. ENGN

ENGN engin

Favori Kamış:
    im casting
    Favori Makine:
    awa shima
    2 ürünün kamış+ makine toplam ağırlığına bakmak ve bu şekilde kaç kez atçek yapabilirsiniz onu düşünmek lazım önce .
    kamış sağlam . geleni çeker . ama beklemeli için daha uygun.at-çek de kullanmak eziyete dönüşebilir.
    ama kas yaparsınız yaza fit vucut ile girersiniz buda olumlu yanı;)

3. ireligil

ireligil zeki

Ya o zamanda tek kol fit olmasın :) sağlamlığı öncelik olarak düşünüyorum.

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Ben kullanıyorum fakat teknede kullanmaktayım hiç at çek surf avı yapmadım açıkçası fakat teknede gayet memnunum. çekerken hiç zorlamıyor beni ve yormuyor. hafif bir makine. surfte kullananlardan da duyduğum memnun kaldıkları. sağlam bir makina 2010 senesinden beri kullanmaktayım. tavsiye ederim.

5. ireligil

ireligil zeki

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

6. Syner

Syner Ali

Favori Kamış:
    Lineaeffe Power Drive 3.90
    Favori Makine:
    Quantum Smart Surf
    Merhaba,
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi makineyı kesinlikle tavsiye ederim, bir süre önce almak için çok heveslendiğim ve yerinde de inceleme yaptığım yag gibi kayan bir makine.
    Eğer balık sevdasına yeni başlayan biriysen Turnafresh sağlam olması ile sana güven verir ancak ağırlığı ve sağır bir kamış olmasından dolayı sana tavsiye etmem, Ryobi gibi bir makinaya yakışan bir kamış değil ve üretimi çıkış tarihide eskidi artık, eğer Ryobi gibi bir makinayı alabiliyor isen bence kamışada da biraz daha limit yükseltip iyi bir ürün almanı tavsiye derim. ayrıca alacağın kamışın, kullanacağın avlak bölgesine göre min - max atarlarına dikkat etmek şart.

bol şanslar.