ryobi kobe 45 kullanan?

Konu, 'Makineler' kısmında raşit71 tarafından paylaşıldı.

1. raşit71

raşit71 RAŞİT

ryobi kobe kullanan arkadaslar varmıdır?ilk defa orta kalitebir makine alacagım bu makina ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum

2. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    okuma v system 2.40 10-40gr
    Favori Makine:
    okuma sna pro25-daiwa regal 3000ia
    En İyi Avı:
    sazan 2.2 kg,turna 56 cm,levrek 4.2 kg
    Hangi tür avlarda kullanacasınız???

Bütçe ne kadar????

3. Doruk.TR

Doruk.TR Doruk

Ryobi Kobe 5500 kullanıyorum/z. Boğazda at-çek (rapala) için çok uygun, beklemeli avda da kullanılabilir, iki senedir bir sıkıntı olmadı. Özellikle çok hafif (320gr) bir makina olduğunu ve at-çek'de yormadığını söyleyebilirim. Güçlü bir makina diyemem ama çok zayıf bir makinada sayılmaz. Ortalama üzerinde güçlü (drag 5kg) ancak oldukça hafif ve dayanıklı bir makina. 5 iri ve acemi adam nerdeyse tepinircesine kullanmalarına ve bakım yapılmamasına rağmen 2 senedir bozamadıysa zarif insanlar çok uzun seneler kullanabilir. :)

4. raşit71

raşit71 RAŞİT

100 tl civarı bütçeyle genelde atçek için kullanacagım bi makina almak istiyordum. teşşekur ederim yorumlarınız ıcın alayım bu makımayı:)

5. aydincvs

aydincvs Aydın

Ryobi kobe 5500

Bende 5500 var.

Beş para etmez verdiğin paraya yazık olur.

6. Turkey Fishing Club

Turkey Fishing Club Meriç

Favori Kamış:
    Buffalo 300 Cm Pelican Kamış 50-100 Gr Atarlı
    Favori Makine:
    Alba Star RR 40 - KK 50
    En İyi Avı:
    4.5 Kg Levrek
    4500 'lüğünü kullanıyorum. Tam aksine . Bence spin avı için gayet ideal. Hem çekiş performansı , hemde misina bırakma kapasitesi açısından muntazam. Ben daha çok drag çekiş gücünü seviyorum. Levrek de özellikle hiç sıkıntı yaratmadan ağırlığa tepki koyabiliyo. Diğer makineler gibi tıkanıp kalmıyo. Fakat son baktığımda 165 lira gibi bir piyasası vardı.

Şunu söylemekte fayda var, spin avı için olmazsa olmaz makinalardan biri değil. Bence çok araştırıp fikir alıp öyle makina almakta fayda var. Yani ikamesi olabilecek makinalardan birisidir.