Ryobi Naxo surf, Applause

Konu, 'Makineler' kısmında hakan1944 tarafından paylaşıldı.

1. hakan1944

hakan1944 Hakan

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4,20,Okuma V-sytem
    Favori Makine:
    Okuma Trio55
    Boğazda kullanmak için makina arıyorum ama bir türlü karar veremedim.Bir abimden Applause tavsiyesi geldi.Benimde gözüm naxo surfe takılıyor.Naxo surf hakkında yorumlarınız nedir?Başka tavsiyelerede açığım 400 tl ye kadar.

2. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Ryobi Applause makarayı deneme şansım oldu çok hoşuma gitti açıkçası bir turda 99 cm sarıyordu 5,1 devri olmasına rağmen 220 gr kurşunu yokmuşçasına çektim, fiyatını sorduğumdada şaşırdım kaldım, bence bu fiyat aralığında çok güzel bir ürün.

3. fethigürcan

fethigürcan fethi gürcan

Ryobi Applause makarayı güvendiğim bir arkadaşımın önerisiyle kullanmaya başladım, sevdim. Raw II 80'le dönüşümlü kullanıyorum ve sanki Ryobi daha hafif daha yumuşak gibi. Servisi de iyiyse alınır.

4. 4443

4443

Sanki boğazın zorluğuna applause daha iyi cevap verirmiş gibi duruyor ama seçim tabiki sizin 2 adet 6000 liği mevcut kullanıyorum gerçi birini daha kullanmak kısmet olmadı kemikli makina..

5. furunotr

furunotr Haluk

Naxo'yu kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim; ama Applause oldukça iyi; 600 gr.ağırlığa sahip ve emin değilim ama sanırım 5,0 devir ile 1 metre civarı sarımı ile gayet rahat ve stabil bir makina; bir de Ap diye bir üst modeli var 2 bilya daha fazlası mevcut; ama yedek kafa yok; tabii bir parça daha fiyatlı...

En önemlisi atış yaparken misinayı tutmuyor; misina çok rahat çıkış yapıyor ve tabii atış erimi için olumlu bir durum... (Elbet uygun misina kullanmak gerek; ben Sufix Tritanium sarmıştım...)

6. hakan1944

hakan1944 Hakan

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4,20,Okuma V-sytem
    Favori Makine:
    Okuma Trio55
    Sağolun cevaplarınız için apllause bu kadar kişiden duyduktan sonra bir incelemekte fayda var ama şu naxo surf hala aklımda kalıyor bir kullanıcısı yokmu bu makaranın

7. zayta

zayta selman

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf 420cm,OKUMA v system 2.40
    Favori Makine:
    Ryobi naxo surf makine,shimano nexave 4000 fc
    En İyi Avı:
    1 adet lüfer 670 gr,karagöz
    ryobi naxo bende var,valla çok memnunum,boğazda rapala ile balık çekerken hiç zorlamadı,sessiz çalışıyor,misina salmasıda iyi,toplaması da,tek olumsuzluk,arkasında geri ayarı gerginken açılınca ters sarıp misinayı içine kaçırması,artıları ise eksilerine fark atıyor,ryobiden şaşma

Son düzenleme: 25 Mart 2013
  8. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    İnşaat vinci lazımsa naxo yu tek geçerim. 10 üzerinden 9
    sadece biraz ağır. ama yedek kafasını kullanırsan hafifliyor. Diğeri onun yanında oyuncak gibi kalır.

9. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    İçine misina kaçırmasın diye özel mekanizması var . İlk kez senden duydum

10. fethigürcan

fethigürcan fethi gürcan

11. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Yıldız balıkçılığa bu yazdıklarınızı anlamakta zorlanıyorum gayet net ve iyi niyetli arkadaşlardır. O makinayıda o hale getirmek herkese nasip olmaz kutlarım .

12. edim1234xxx

edim1234xxx adem hakan şahin

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 430
    Favori Makine:
    lineaeffe extreme cast 430
    En İyi Avı:
    lüfer
    Ryobi Applause yanımda kullananlar var iyi ve güçlü makine ama Ryobi Naxo surf sakın ağırlığından korkmayın çünkü makine avucunuzun içinde kaldığından dolayı ağır yükü hissetmiyorsunuz, kendim bu makineyi akıntı burnunda boğazın en zorlu test platformudur bahsettiğim yer. 220 grm kurşun ve kaşık (rapala) sarı kanat yada lüfer çok rahat kıyıya alıyorum hiç zorlanmıyorum bu parayı hak ediyor Yıldız balıkçılıktan tedarik edebilirsiniz ayrıca diğer arkadaşlarım bu makineyi kullandığında çok şaşırdılar olağan üstü makine hiç korkma. akıntı burnuna Arnavut köye yolunuz düşerse adım Adem Hakan Şahin ve Erol un tezgahını sorun sürekli oradayım makineyi test edin.