arkadaşlar yazın istavrit ve mezgit kışında mırmır avına çıkıyorum benim işimi görecek makine sizce hangisi bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler» Ryobi ECUSIMA 6000Vi ==== OKUMA AVENGER AV-55
serkan kardeşim ecusima 6000 makinayı 2 yıldır hem at çek hem de beklemeli avlarda kullanıyorum gayet memnunum. okuma trio 55 i de 2 aydır kullanıyorum ecusima ya göre daha hafif ve rulman sayısı fazla, balığı rahatça çekiyorsun yalnız avenger 55 için bişey diyemiycem zaten ecusima ile trio 55/avenger 55 arasında en fazla 10-15 lira oynar. benim tercihim trio 55 olurdu
Okuma olurdu benim tercihim,Avenger da Trio da çok başarılı makinalar,Riyobide gayet iyi ama benim tercihim okuma
ya yanlış bilmiyorsam trioda katlanır kol yok biraz o yüzden açıkçası düşünmedim yoksa oda seçenekler arasında vardı)) peki kamış için ne diyorsun bu makineye
ryobi ecusima 4000 ile trio 30 kıyası yaparsak trio açık ara önde.. ecusima 6000 ve 8000 in methini duydum ancak avenger ile somut olarak mukayese şansım olmadı..
Arkadaşım benim sana nacizane önerim bu makinadır uzun yıllar sorunsuz kullanacağın bir makinedir fiyatıda daha makul.. http://www.avmarketi.com/asp/product/5650/OKUMA-TRAVERTINE-TR65-MAKINE
trio yu inceledim katlanır kol yok o yüzden biraz tereddütte kaldım bide bu makneyle hangi kamışı kullanyım sizce