Ryobi proskyer makina

Konu, 'Makineler' kısmında janberk tarafından paylaşıldı.

1. janberk

janberk serdar

Favori Kamış:
    Amundson Kudos Surf, Lineaffe Surf mill, Shakespeare Cypry Carp
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Ryobi ECUSIMA, Proskyer Nose
    En İyi Avı:
    8 Kg Baba Torik Mısır Libya açıkları, 25 Kg çekiçbaş Köpekbalığı Endonezya
    Herkeslere selamlar.
    Uzun zamandan beridir forum sitesini beğenerek takip etmekteyim. Daha önce işim gereği denizcilik yapmakta idim, çeşitli ülkelerin denizlerinde farklı balıkların avında bulundum ve şu anda karaya geçtiğimden kendime kara avında kullanmak için özellikle boğazda kullanmak için kendime Ryobi markasının Proskyer surf makinasına reeling gözümü kestirdim ve balık malzemesi satan bir dükkana giderek inceledim bana çok sağlam ve güven verdi nede olsa Japon malı dedim ama genede bu makinayı kullanan arkadaşlara ve makinalar hakkında bilgisi olan ustalara danışmak isterim. Bu makina bana güven verdi sizler bu makina hakkında ne düşünürsünüz veya alternatifleri varmıdır? reeling
    http://www.avmarketi.com/asp/product/9079/Ryobi-PROSKYER-NOSE-POWER-makine
    Herkese vereceği yorum için teşekkür ederim. Ayrıca herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım.:)

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Ryobi Ecusima 8000 kullanıyorum. Genel anlamda Ryobi çok sağlam bir makine. birkaç diğer modelini de incelemiştim. Sanırım Proskyer de iyi bir makinedir.

3. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    ağırlıgını göz önünde bulundurup atçekde rapalada yorulmam diyorsan misina sarımıir olsun devri olsun güzel bir makinadır

4. furunotr

furunotr Haluk

Makina Japon değil; Çin üretimi... Ancak mühendislik ve tasarım Japon; esasen Japon firması idi zaten... Makinaya gelince at-çek için biraz ağırcadır...( 700 gr.) onun dışında parasına göre iyi bir makinadır... Ancak fiyatlar azbuçuk şişmiş gibi geldi bana; belki bir miktar pazarlık payı olabilir...

5. ssozkan

ssozkan Serkan Özkan

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 4.25, Ryobi Kaiyoku 4.20, Okuma V System 2.70 10-40 gr.
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Surf Z5000, Ryobi Proskyer Nose Power, Ryobi Exucima 8000VI, Daiwa Crossfire 4000X
    En İyi Avı:
    Boşver karıştırma orasını.
    Bende hem proskyer hemde ecusima 8000 var.Ikisinide severek kullaniyorum.O fiyatlara alabilecegin en iyi makinalardir sanirim.At cek icin biraz agir arkadaslarinda dedigi gibi.Onun haricinde distributoru ile alisverislerden dolayi muhabettimiz var japonlar sadece bilya gonderiyomus oda sadece 1 kutu adamlar o kadar guveniyor makinalarina diyor.Ayrica 2 sene boyunca su icinde (yanlis duymadin bildigin denizin icinde) kullanilip pert olan bir makina gelmis bakimdan sonra aynen calismaya devam.

6. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    makine guzek saglam yanlız agır bır makıne atcek rapala gıbı avlarda fazlasıyla yorar ryobı japon markasıdır dogru ama o da cın de uretım yaptıyor cogu fırma gıbı

7. janberk

janberk serdar

Favori Kamış:
    Amundson Kudos Surf, Lineaffe Surf mill, Shakespeare Cypry Carp
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Ryobi ECUSIMA, Proskyer Nose
    En İyi Avı:
    8 Kg Baba Torik Mısır Libya açıkları, 25 Kg çekiçbaş Köpekbalığı Endonezya
    Herkese yapmış olduğu yorumlar için çok teşekkür ederim. Makina daha önce yazdığım gibi içime çok sindiğinden ve burada yazılanlarıda göz önünde bulundurarak tekrar kontrol etmek için yetkili satıcıya gittim ve makinanın güçlü ve biraz ağır olduğunu gördüm fakat pazar günü karaköy'de limanın yanında at çek yapan arkadaşların arasında bu makinayı kullanan bir arkadaş vardı ve hemen yanına gidip sordum. Makina hakkında çok güzel şeyler söyledi ve ardından ağırlığı ile ilgili soru sorduğumda bana kamışı hafif ve sağlam alarak çözdüğünü söyledi kullandığı kamış http://www.avmarketi.com/asp/product/132489/Lineaeffe-Spider-Surf-4-20-mt-220-gr-Surf-Kamisi
    gerçekten çok iyi bir kombinasyon olmuş.
    Bende bu makina ile birlikte
    http://www.avmarketi.com/asp/product/132489/Lineaeffe-Spider-Surf-4-20-mt-220-gr-Surf-Kamisi
    yada
    http://www.avmarketi.com/asp/product/16720/Okuma-Compressa-Tele-surf-kamis-420cm-100-200g
    kamışları ile birlikte düşündüm ve dün üsküdar cengiz balıkçılığı aradım her ikisindende ve okumanın hiç bir surf kamışının kalmadığını fakat 15 gün sonra Lineaffe'nin süper hafif ve yeni model 3-4 modelin geleceğini söyledi.

Galiba makina ile birlikte 15 gün bekleyip kamış ile birlikte alacağım ve aldıktan sonra görüşlerimi burada sizlere aktarırım. Saygılar