Ryobi SX-5

Konu, 'Makineler' kısmında tatarbulent tarafından paylaşıldı.

1. tatarbulent

tatarbulent bülent baran

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TURNAFRESH SURF-LINEAEFFE SPIRIT SURF 3.90-LINEAEFFE SURF MILL 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000VI- Silstar supo surf60 MITCHELL498X-ALBASTAR ALFA 60- SHIMANO FX 4000
    En İyi Avı:
    eşkina
    Selam arkadaşlar. elimde dayımın bana 25 sene evvel hediye ettiği Ryobi sX-5 marka bir makine var. Bu Ryobi benim ilk balığımı çektiğim makinem. Elimde değişik marka ve çeşitte motorlar var. Ama bu ilk göz ağrım. Fakat bir arkadaşım sağolsun bunun kolunu denize düşürdü.
    Sizin bildiğiniz yedek parçacılar varsa paylaşırsanız sevinirim Emektarı tekrar denizle buluşturmak istiyorum. Saygılar.

2. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Bülent bey hatıra değerliymiş umarım yardımcı olabileek birilerini bulursunuz.:)

3. arkadas

arkadas ibrahim

4. selahattin123

selahattin123 Selahattin Babaoğlu

25 senelik makinenin 1 e 1 orjinal parçasını bulmak zor fakat onun muadili bir kol bulabilirsiniz özellikle istanbulda kesınlıkle vardır

5. tatarbulent

tatarbulent bülent baran

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TURNAFRESH SURF-LINEAEFFE SPIRIT SURF 3.90-LINEAEFFE SURF MILL 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 8000VI- Silstar supo surf60 MITCHELL498X-ALBASTAR ALFA 60- SHIMANO FX 4000
    En İyi Avı:
    eşkina
    orjinalinden ümidim yok zaten Karaköyde bir iki yere bide teraziderede bir balık malzemecisine sordum uyanını bulamadım