Bu sabah Kadir abi ile konuşurken, RYOBI TROPPER alacagım bugün nasıl sence falan diye sordum, o da bahsetti tabi iyi olduklarından. Saat öğleden sonra iki gibiydi, içliklerimi giydim :laughing: :laughing: Üstüne birer kat eşofman, sonra birer kat daha giysi Mont,kar maskesi,bir tam bir yarım eldiven herşey tamam İndik durağa, bindik dolmuşa doğru avlağa Eee burası Çanakkale burda her avlağa dolmuş çalışır mrsparkle mrsparkle RYOBI TROPPER'ımı da aldım Miço Balıktaki Şerif abimden İlk atışımda sahteye hayran kaldım, mükemmel bir yüzüş, 50-60 metreye kadar çok rahat gidebiliyor tele spin kamışla. Neyse iki kez attık, çektik.... sahte o kadar dikkat çekiciki 10-12 metre kala bile suda çok rahat belli ediyor kendisini. Üçüncü atışımda, sahte suyla buluştu, hemen boşluğunu topladım... Tam çekmeye başladım iki üç saniye sonra suyun üzerinde büyük bir sıçrama ile vurdu oltaya reeling Ama o hızlı vuruşun aynı hızında kesildi ağırlık. Nasıl oldu ne yanlış oldu hiç bişey anlayamadım o kadar kısa sürdü. Ama sahte şahana bir sahte, bunun farklı renkleri ile kombine edeceğim yakında. Bunlardan sahte ve o vuruştan geriye kalan ısırık hooked
bu sahte bulanık su için.çamurlu su için.akşam ve sabah gün ağarmadan.. normal suda iyi denk getirmişsin balığı hayırlı olsun,güle güle kullan..bende aynısı vardı..ilk gün ispendek tutmuştum 88mm olanlarda güzel..elindekine yakın atış mesafesi var..
Yeni sahten hayırlı olsun. Lüfer familyasından biri yoklamış sahteni. Makinanı sarma hızını bilmiyorum ama bu tür atlamalarda ben hafif tasmalama yapıp sonra balığı yormaya girişiyorum. Bol şanslar.
Bulanık yer var burda Kadir abi bende orası için aldım zaten de dün deneme amaçlı bikaç kez attım öyle Atımı çok süper gerçekten Hızlı sarmıyorum ama dediğim gibi bir saniyelik birşeydi vurdu ve kaçtı RYOBI TRAPPER marka ve modeli, kodu da sahtenın ustunde yazıyor zaten Saolun sizede rastgelsin
Erhan bu sahte ile birde balık raporu yayınlarsan av sitelerinde stok durumu tükenir o raporuda inşallah yakında okuruz Rastgele..
Erhan çanakkale merkezde nerede atçek yapıyorsunuz yarın iş için orada olacağım vakit kalırsa 3-5 at çek yapmak istiyorum
Harika bi sahtedir. Ben de Kadir abinin tavsiyesiyle almıştım. Bu sahte ile kalamar yakaladım. Atımı, görünürlüğü harikadır.