herkese merhaba. olta balıkçılığına yeni dalmış ve zehri almış 29 yaşında 2 çocuk babası plastik hammadde ticareti yapan işletme mezunu malatyalı şişman bi vatandaşım hepinize saygılarımı sunuyorum umarım hep birlikte keyifli vakit geçiririz herkese rastgele reeling
eski üye konuşuyor tamam şaka bir yana hoş geldin...abi ne yaptın yaa 29 yaşında 2 çocuk... neyse olta balıkçılığın da hayırlısı olsun allah kurtarsın
Doğru yerdesin Hasan ...tamam eğer kilolarından şikayetçiysen bu platformda baya bir vereceksin zira müthiş avlar yapan üyelerimiz var eminim adrenalinden kiloları yakacaksın herşey gönlünce olsun selamlar
teşekkürler herkese çok hoşbuldum nezaketinize teşekkür ederim. büyük kızım 2,5 yaşında küçüğüde 48 günlük biraz hızlı davrandık sanırım ama çok memnunum verdiğim karardan kızlarım benim herşeyim. Ertan abi umarım kiloları bu vesileyle eritir kurtarırız yakayı
Aramıza hoşgeldin. Kiloları dert etme o avlak senin bu avlak benim derken zaten gider onlar. Raporlarını beklemekteyiz.
Kısa, öz ve samimi tanıtım yazınızın hemencecik sempati uyandırdığı aşikar. Hoşgeldiniz. İş, aile ve hobi hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim Yavuz abi çok hoşbuldum çok samimi çok içten bu ortamı sizlerle paylaşmak çok mutlu etti beni