ben suat 18 yaşındayım bu sene öss ye girdim tercih yapacam amatör olarak balık tutuyorum sizden bilgi almaya geldim umarım bence prof balıkçı olurum şimdilik kıyıdan no problem herkese rastgele
Aramıza hoşgeldin. Tanışma güzel ama burada biz amatörüz bu bir. İkincisi gece ışıkla avlanıyorum diyorsun sirküleri okumanı tavsiye ederim.
aramıza hoşgeldin suat kardeş. öss hayırlı olsun inşallah balıkçılığı tercih etmemişsindir... ben şu gece kepçeyle avlanma olayını anlamadım nasıl oluyor...
aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar. yönetim söylemeden ben söylüyeyim kimlik ayarlarını yapman lazım bu arada doga sever biri olarakta sirkülerde bahsedilen kurallara uyulmasınıda önemle rica ediyorum. gelecek nesillerde bu topraklarda yaşayacaklar...
bizim orda lüküs diyorlar fener heralde (amatörüz ) onu sandaldan sarkıyoruz kefaller geliyor bizim kepçe dedigimiz saplı ağ ile alıyoruz bu kadar
Arkadaşım şu an heyecanlısın biliyorum yanlız türkçemizi korumak adına W gibi harfleri ve msn alışkanlıklarımızı burada kullanmayalım senden buna dikkat etmeni rica ederim.
Hoşgeldiniz. Bence abilerini dinlerip balıkçılıkla ilgili sirküleri okumanı tavsiye ediyorum. Ayrıca burada türkçeyi güzel kullanmaya çalışıyoruz dikkat edersen seviniriz.
Kardesim hosgeldin.Bende ilk geldigimde ag ile ilgili elestiri aldım.Simdi elestirenlere cok hak veriyorum.Umarım balık tutmanın fiziken degil zihinsel olarak olarak doymak oldugunu anlar ve butur paylasımları burada yapmazsın...Keyifli paylasımlar..
Hoşgeldin Suat yaşıtız ben de bu sene öss'ye girdim tercih yapıcamHaydi hayırlısı.Prof olmak için önce feneri bırakmalısın mesela
Seni tebrik ederim.Bu bilinci cevremize de aşılamak en buyuk gorevimiz olmalı..Baksana hergun bir acayip katliam haberi geliyor.Üzülmek bir tarafa her gittigimiz yerde balık tutanları kibarca uyarmalıyız..