Merhaba abilerim üstatlarım ustalarım ben emrah 29 yaşında kocaeli gebzeden bende kendi çapımda gecen seden beri amatör olarak balık tutmaya çalışıyorum diger sitelere göre burası daha düzgün ve seviyeli geldi bana herkese iyi paylaşımlar dilerim saygılar sevgilir ..
slm hg emrah.nerelerde avlanıyorsun?gebzenin içindemisin?bundan sonra paylaşımda bulunalım.nede olsa aynı yerde yaşıyoruz.
A.s heart ben bu hafta sonu yalova altınovaya gittim cumartesi ögleden sonra ama kıyı çok yosunlu olduğundan bir keç kez atıp bıraktık ordan karamürsele gittik balıkçılar için liman yapılmış geceden yemli yattık kıraça geldi biraz ama sabaha karşı mezgit oldu sonrada iri istavrit geldi resimdeki resim pazarın tuttgumuz balıklar bayagı aldık. bu balıga herkez bir at taktı sarı kanat koca kafa abilir bu iri istavrit degilmi.
Genelde dilovasındaki liman inşaatı olan yerde takılıyorum ama bu hafta değişikik olsun diye oraya gittik güzel bir hafta sonuydu.
Hoşgeldiniz. Evet bende katılalı çok olmadı ama uzun sayılabilecek bi şüre takip ettim ve gerçekten çok değerli ve saygıdeğer bi gurup BALIKAVI. İyi paylaşımlar dilerim.