S.a

Konu, 'Tanışalım' kısmında byalis tarafından paylaşıldı.

1. byalis

byalis ali

Merhaba Arkadaşlar Foruma Adıyaman'dan Katılıyorum Amatör Olarak Olta Balıkçılıgı İle Ugraşmaktayım Forumu Daha Önceleri Takip Ediyordum Ama Üye Olmamıştım Çünkü Sözü Edilecek Derecede Balık Yakalamamıştım :) Dün Yaptıgımız Atatürk Barajındaki Avımızda Güzel Birkaç Sazan Çektim 1 Tane Kaçtı :) Malzeme Olarak El Oltası Kullanıyorum Makaralı Makina Aldım 3. Atışta Arızalandı Captain Marka Bir Cihazı dı El İle Sallaması En İyisi Sanırsam :) Yemlemelerde Mısır Hamur Solucan Olarak Avlanma Yapıyorum Boili Sanırsam Bu Siteden Öğredim Adıyamanda Kimse Kolay Kolay Bilmiyor Bende Bilmiyordum Denemdim Vurdu Ama Tutmadı Buda Sanırsam Boili Bağlama Şekli İle Bağlamadıgımdan Sitede Kendimi Daha İyi Geliştirmek İstiyorum İnşallah İyi Paylaşımlarda Bulunurum Herkeze Rastgele İyi Forumlar...reeling

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
  3. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    aleyküm selam, güzel memleket adıyaman, rapolarınızı bekliyoruz
    iyi paylaşımlar

4. byalis

byalis ali

Tşkr

Teşekkürler Arkadaşlar. Evet Memleketimiz Güzel Yer Raporlar Şuanlık Kötü :( Biraz Bilinçsiz Avlanma Yapılıyor Örnek Aynalı Saz ve yayına Hiç Rastlayamıyorum Balıkta Oldukca Az Sanırsam Tor Atanlar Silip Süpürüyor Yasak Oldugunda Dahi Tor Kullanılıyordu Barajımızda Ne Olacak Bakalım Balıksız Kalmayalımda...:(