S.A

Konu, 'Tanışalım' kısmında cukalvator tarafından paylaşıldı.

1. cukalvator

cukalvator ercan altanlar

Öncelikle selamlar deyip site üyelerine olan takdirimi belitmek için üye oldum özellikle uzun zamandır sık sık siteyi takip ediyor yorumlara katılımlara arkadaşların actıkları konulara verılen cevaplara bakıyorum herkes özverili yardımsever buldukları yeni usul ve yontemlerı dusunduklerı avlanma stratejısını veya katılmadıkları konularda bıle bellı saygı cercevesınde yorumlar ve cevaplar yazımıs bu yuzden herkesi kutlamak isterim
    yaşım 30 ziraat mühendisiyim avcılık ve doga sporlarına meraklı bır ınsanım avcılıkta kara ve su (tatlı su imkanım var sadece şu anda bulundugum yer ıtıbarı ile ).
    Avcı ava meraklı doğaya meraklı ınsan dogayı hayvanları seven insandır dogayı hayvanları seven ınsan dogaya hayvanlara avına saygısı olan insandır.
    ve her fırsatta dile getirdiğim şey bu kültürü sporu yaşam tarzını yeni nesillere bu saygı ile aktaralım bizden sonra gelen kuşaklarda şu an bazı yerlerde bizim dediklerimizi demesinler(doğayı katletmışler hayvanları katletmışler vs gibi)
    Her seyin ahlakı olmalı diyerek hepinize iyi avlar iyi paylaşımlar ve dostluğunuzun devamını diliyorum saygılarımla

Son düzenleme: 5 Ekim 2011
  2. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    teşekkürler ercan bey aramıza tekrar hoşgeldin sanada avlarında ve yazacagın raporlar için rasgele diyorum ...

saygılarımla

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    A.S. Aramıza hoş geldin. Bende yeni üyelerden sayılırım. Form için dediklerine katılıyorum. Kültürlü ve kaliteli insanlar çok bu forumda. Şahsen tanışmamış olsamda birçok kullanıcıya saygı ve sevgi duymamak imkansız. Bu kadar özverili ve içten kişiler olduğu için bu forumda yazan tüm arkadaşlara senin gıyabında bende teşekkür ediyorum.

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ercan kardeşim hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.

Siz ve sizin gibi düşünüp değerlendiren arkadaşlarla, inanın çok daha zengin bir arşive sahip olacağımız kesindir.