S.Aleykum Abiler, Kardeşler...

Konu, 'Tanışalım' kısmında BTKN tarafından paylaşıldı.

1. BTKN

BTKN Barış

Merhabalar.. Adım Barış 1981 dogumluyum İstanbul'da ikamet ediyorum.. Olta Takımı Alalı 10 gün oldu gecen hafta ilk defa balık tutmaya gittim boş döndüm ama deydi müthiş bir hazdı..

Not: İstanbul avrupa yakasında bitki örtüsü bakımından zengin olan göl veya barajlar nerelerdir? Balık tutamasamda akvaryumumun içinde degerlendirecegim bitki veya kaya parcaları bulmak isterim :)

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    hoşgeldin Barış kardeş:) olta salladığın yerde senden daha prof kişiler varsa onları yandan yandan süzmeni tavsiye ederim:) en kolay sonuca böyle ulaşırsın:)

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Aramıza hoş geldin sana burada bizlerle beraber keyifli paylaşımlar dileriz.:) :) :)
    Yapmış olduğum avlarla ilgili sorularını beklerim hoşçakal.:):):)

4. BTKN

BTKN Barış

Hoş bulduk :) Bayram tatilinde oltamı alıp deniz kenarina gittim 3 4 kere misineyi motora doladım bir okadarda olta koptu :) üstüne oltaya takılan balıklarda yavru olunca topladim eşyaları evin yolunu tuttum. Siz kurbanda kuzu veya buza kesen birini gördünüzmü? Koyun-keçi 1, sığır-manda 2, deve 5 yaşını doldurmadan kesilemez!
    Kadir abi ogün etrafında olan prof hayvanlardan ögrenebilecegim hicbirşey olamaz!