Merhabalar.. Adım Barış 1981 dogumluyum İstanbul'da ikamet ediyorum.. Olta Takımı Alalı 10 gün oldu gecen hafta ilk defa balık tutmaya gittim boş döndüm ama deydi müthiş bir hazdı.. Not: İstanbul avrupa yakasında bitki örtüsü bakımından zengin olan göl veya barajlar nerelerdir? Balık tutamasamda akvaryumumun içinde degerlendirecegim bitki veya kaya parcaları bulmak isterim
hoşgeldin Barış kardeş olta salladığın yerde senden daha prof kişiler varsa onları yandan yandan süzmeni tavsiye ederim en kolay sonuca böyle ulaşırsın
Aramıza hoş geldin sana burada bizlerle beraber keyifli paylaşımlar dileriz. Yapmış olduğum avlarla ilgili sorularını beklerim hoşçakal.
Hoş bulduk Bayram tatilinde oltamı alıp deniz kenarina gittim 3 4 kere misineyi motora doladım bir okadarda olta koptu üstüne oltaya takılan balıklarda yavru olunca topladim eşyaları evin yolunu tuttum. Siz kurbanda kuzu veya buza kesen birini gördünüzmü? Koyun-keçi 1, sığır-manda 2, deve 5 yaşını doldurmadan kesilemez! Kadir abi ogün etrafında olan prof hayvanlardan ögrenebilecegim hicbirşey olamaz!