Kayaya takıldı bilaç kere çektim. sonra çıtırt.. Uçtan ikinci parça kırıldı sufix 0.40lık misina sarılıydı. 15 kilo kaldıran kamış diye nam yapmış ama ya orası çizilmişti ordan kırıldı yada bu misina en az 16 kilo çekiyoridk Ne yapayım bi yol gösterin.. Daha önce lineaeffe makinemin kalama kapağı kaybolmuştu. Aldığım yer italatçıdan getirtti. Bundada öyle bi şansım varmıdır acep? Her türlü çözüm yoluna ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum. Rastgele...
Aslında var. bizzat kullanıyor olsamda, lineaffee ve okuma'lardna pek haz etmem. Ama kötü de diyemem, o kadar paraya o kadar kalite işte, fazlasını beklemek olmaz. Ama o kadar paraya mükemmel bir satış sonrası destek sunuyor Cengiz balıkçılık. Kendisine müteşekkiriz, bizi kaz gib yolmayı düşünmediği için. Ha, Kısık, yani ALBA STAR'da aynı şekilde takdirlerimize şayan bir müessese. Basitçe, Cengiz balıkçılıkla irtibata geçin, büyük ihtimalle yardımcı olurlar. Ama bana kalırsa, hazır kırılmışken, daha iyi bir kamış alın bahaneyle.
Serdar abi iyi diyosunda öğrenci harçlığından ayda 30 lira arttıra arttıra aldığım 120 liralık kamışımı atıp daha iyisine yönelemiyorum hemen. Ha yönelirimde yeni ekipman alımlarım devam ediyor eksikleri tamamlıyorum. Herşey tamam olsa bidaha biriktirir daha iyisinide alırım. Ama sabrediyorum. Mezuniyetime 2 yıl kaldı. Maaşımı alınca herşey kolay. Şimdi asıl sorun bunu tamir ettirmem...
Aynı kamışı kullanıyoruz ben bugüne kadar bir yamuğunu görmedim birtek parçaları iç içe geçerken vurdurarak yaparsançabuk kırılıyo hassas bir malzemesi var. Onun dışında 15 kilo kaldırır ama komplesi yük balıkta olduğu gibi dengeli binerse. Takılmalarda vs ne olursa olsu yükü ne kamışa nede makinaya bindirmemek gerekir. Geçmiş olsun diyelim. Cengiz balıkçılık bu konuda yardımcı olabilir.
Aldığım yere götürdüm. Elemanı istanbulda Cengiz balıkçıdaymış tam o sırada. Aradı hemen parçayı getirmesini söyledi gelirken. Yarın gelir dedi inşallah ellerinde vardır Cengiz balıkçılığın. Büyük hizmet böyle ücretsiz parça temini gerçekten.