Dun gece arkadasim Salih ile balik avi planimizi yaptik, mekani belirledik.. Bu gun 19:30 civari yola koyulduk. Yolda sakalasmalar falan yine bos gelirmiyiz.. Yok bu sefer olacak falan filan.. Falanca tanidik gecen gece 6 parca levrek yakalamis bize sans ne zaman gulecek falan derken avlaga vardik. Aractan indik kepcemizi lambamizi aldik biraz Teke topladik.. Ne hikmetse tekeler hep iri iri cikiyor, isaret parmagi kadar.. Salih'le birbirimize -Bu tekeler cok buyuk arkadas bunlari yemeye de levrek lazim.. diyorduk.. 20-25 teke topladik.. Yemledik attik.. Saat 21 civari bir isirik aldik samandira gomuldu bir asildim bos.. ilerleyen saatlerde Salih bir isirik aldi teke gitmisti tasmalanmadi.. Saat 22 civari artik sabrimiz sona ermisti.. Hic olmazsa teke var iken yem toplayalim bir dahaki sefere geldigimizde toplamakla ugrasmayiz diyorduk.. Bir kac teke daha aldik kovaya attik.. Inceden bir makara sesi duyuldu.. Makinam baktimki samandiram yok, makinadan ip siyriliyor aci aci cirrr... sesi geliyor.. Nasil bir heyecan nasil bir panik.. Kamisi aldim elime bir tasma attim.. Sandimki kanca bir yere takildi.. Cekiyorum cuval geliyor sanki.. 0.20 lik iple bagli kancam asilamiyorum.. Derken kut kut kut.. etti hissettim baligi.. 1-2 kez makinayi gevsetip baligi saldim biraz yordum.. Sonunda su guzel parca geldi.. Takim: 20 gram agirlikli samandira Remixon saturn Bologna kamis 4.20mt 0.22 ana ip 0.20 samandiradan sonra kanca ipi Gamakashi celik kanca
Maşallah süper bir levrek gelmiş tebrik ederim o kalama ötmeye başladığında kim bilir nasıl keyif vermiştir
maşallah çok guzel bir levrek almışsın afiyet olsun.tatlı su olsun deniz olsun balık biraz buyukçe oldugunda bir başka olyor mucadele edip balıgı almak zaten işin bütün zevki de balıgı kıyıya çekene kadar ve sonra yine umutla beklemek . tutarken muthiş bir zevk aldıgından eminim daha büyüklerini avlamani dilerim rastgele.
Ahmet tebrikler. Çok güzel bir levrek... Devamı gelsin inşallah. Bu arada, konuyu okuyan arkadaşlara buradan bir şey sormak istiyorum. İstanbul'a en yakın levrek avı yapılabilecek yer neresidir?
Saolasin cumlemize rast gelsin Cok tatli bir ses hocam o an dinleyip dinleyebilecegin en guzel sarki gibi geliyor insana Vermezmi hocam, bir an feci bir adrenalin patlamasi oldu icimde Saol hocam hepimize bol bereketli avlar Saolasin hocam Off hemde ne zevk hocam... Hele soyle onume geldi baktimki cok kivraniyor hafiften saldim birazcik ileri gitti sonra kendime cok kizdim ya geri alamazsam diye Fakat tartaklama isi gerceklesirken ben dunyada degildim muthis zevkli deselerki baligi cikartinca oleceksin umurumda degil ayaklarim yere basmiyordu sanki Saolasin hocam.
maşaallah tebrikler o saatten sonra o balığı ben yakalasaydım sabaha kadar sevinçten uyuyamazdım heralde afiyetler olsun
levrek cok iyi heyecanınızı cok iyi biliyorum başarılı avınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum devamlarını dilerim