arkadaşlar geçen kaçırdığım balığı yakalarım umudu ile geceden balığa gittim dün aldığım yeni misinamı (28 kg çekeri olan ) sardım dolce 125s sahtemi taktım bundan 45 dk önce ani saat altıda balık çok sert bi şekilde bastı misina boşluğu müsayitti kaptırdı gidiyor neredeyse 130 metre sardığım misinanın 90 metresi acık duruma geldi biraz sarayım dedim saramadım biraz daha bıraktım yeter dedim bi yoklayım dedim ne misina dinledi ne başka bişi aldı gitti balığı çekemedim ama heycanı yetti misinayı alırkende en iyisini almıştım malzemeciden ama nasip değilmiş inat ettim o balığı çekece yer ine o malum yer manavgat ırmağının denize döküldüğü yer
şevket bey günaydın, misinayı ol orta boşaltmak yerine biraz kalama ile yol verseydiniz hayvan daha kısa sürede yorulurdu. böylece 200/300 metre sarmak durumunda kalmazdınız. hem makinaya zarar, hem size, hemde bu tür misina kesme, takılma, kopma olaylarınında bir nebze önüne geçmiş olurdunuz. daha irilerine hazırlılı olmanız dileğiyle
kalaba ile yol verdim zaten boşluktan kastım oydu kusura bakmayım balık asılınca zaten fişek gibi çekmeye başladı yanlış hareketimden dolayı kaçmadı yani balığı
balığın hakkını vermek lazım şimdi yiğidi öldür hakkını ver demişler nasıl bi ölçülerdeyse zaten balık oltaya vurduğunda kendini belli etti ben kıyıya çıkmam dedi resmen ama umudumu yitirmedim ortalama 5 balıkçı kıyıdan at çek yapıyorduk üç balıkçı teknesi sürekli hareket halinde avlanıyordu oltaya basıp vurmayan sadece rapalaya diş izlerini bırakan hareket daha oldu başka kimsedede hareket olmadı bu taraftan bakınca bu sefer hem balıkları hemde kendimi şanslı görüyorum