ARKADAŞLAR SELAM sabah vakti kalktım ve takımlarımı hazırladım tek holtayla yakaladım yem soğulcan kullandım stoplu mantarlı yaptım kurşunlu kancayıda sinek kullandım 1.5 kiloluğu alması muhteşemdi bir balıkçı için bu kadar yeter günlük saygılarımla umarım beğenmişsinizdir rast gele
Tebrikler Metin çok güzel bir av olmuş ayrıca oğlanında balıkları ne kadar sevdiği yüzünden belli oluyor maşallah Allah nazardan korusun
Tebrikler. Hem avınız hem de "yeter" deyişiniz için.. Genele söylüyorum, konu komşu için balık tutmayın, namınız dağıttığınız balıkla değil tuttuklarınızla, saldıklarınızla büyür ve yürür. Bu balık kokuyor, aman çok kılçıklı, şimdi her yer batacak, her yer balık kokacak diye aldıkları gibi çöpe basan insanlar var çünkü. Yazık olur canım balıkların hayatına...
Helal olsun tek olta bu kadar balık.. 4 5 olta atanlar var.Siz kanaatkar oldukça allah vermiş bereketini devamını bekliyoruz
Metin abi eline sağlık...Siz böyle davrandıkça doğa size karşı hep kısmetli olur inşallah... RAstgele