Selam dostlar, Dun gece buzluktan buz dolabi bolumune aldigim 8 adet zargana ile sabah saat 07:00 de Sarayburnu aciklarindaydim. Zarganalari yaprak yapmayi dusunuyordum ama elime cok yumusak geldikleri icin butun olarak kullanarak uzun olta seklinde denize verdim. Ilk vurus aninda geldi ama oltayi yukari aldigimda zargananin ortadan kesildigini gordum. Yem az oldugu icin canim sIkIldI ama baska carem de olmadigi icin bir digerini oltaya takip tekrar denize attim. Saat 08:30 a kadar asagida gordunuz guzelleri livarima koymustum Son yemimi buyuk bir merakla cikrik makineme sardigim ve ilk defa kullanacagim leadcore misinanin ucuna taktim. Belki bilmeyen vardir , bu misinanin icinde kursun oldugundan baska bir agirlik kullanmadan olta dibe inebiliyor. Dolayisi ile kamisla dip sirtisi vs cekebiliyorsunuz. http://www.cabelas.com/p-0003261.shtml 5 dakika icinde vurusu aldim fakat sag elimle cikrik tip makineyi sarmaya alisik olmadigim icin bocalamaya basladim ve ister istemez bosluklar verdim ve yuzeye cikmis baligi 1-2 metrede kacirdim. Kisa gunun karidir diyerek saat 09:00 gibi Kalamis'a dogru donus yoluna gectim.
Okay abi nasipte bu kadar varmış nasipten ötesi yok.Yinede balık yakalamanın keyfine varmışsınız.Güzel bir av olmuş tebrikler rastgele.
Lüferler harika tebrikler. Kurşunlu misina fikri hoşuma gitmedi. Neden derseniz; koparak denizde kalacak misinalar ve zaman içerisinde o kurşunun bir şekilde suya karışacak olması.
Herkese cok tesekkur ederim, Hep beraber nice bereketli avlara insallah. Haklisiniz , bir de non-lead olan tipi var , icinde kursun yerine baska bir agirlik ihtiva ediyor. Avantaji kursun gibi cevreyi kirletici ozelliklere sahi olmayisi , dezavantaji ise kursun kadar iyi batici ozellige sahip olmamasi.
tebrikler, yerim ben o güzelleri ortalık lüferden kırılıyor üstadım. balık yok derken... akşam boğazda sarıkanatlar çifter,çifter geliyor