Buyurun arkadaşlar. Size bu sabahın yakışıklılarını takdim edeyim. Ekmek ve ikili kurşunsuz olta ile yakalanmış ve dördü çift olarak çekilmiştir. İçmeler munamar beach yakınlarında
çok güzel balıklar Burak , tebrikler. Kefal avlaması çok zevk veren bir balık . Biz istanbulda tutulan kefalleri pek yiyemiyoruz maalesef ama sizin oranın sularındaki kefaller eminim çok daha lezzetlidir.
Burak Tebrik ederim gerçekten gzel görünüyor kefaller, hem avlamasını hemde temiz bir meradan avlanıyorsa tadıını çok sevdiğim bir balık iğneye takıldığında mücadele edişi gerçekten haz veriyor insana :thumb: Afiyet olsun...
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu civarda kefaller hem zeki hem kuvvetli hemde lezzetli oluyorlar :hungry: Ve sadece tutup salmak için bile gidebilirim kefal avına. Tekrar teşekkürler.
kuzen bunları canlı tut tak olya sal suya. gelirse öyle gelsin derin su işini napıyosunuz bu arada. amcam çıkrığı çalıştırmıyor mu?
Şimdilik çıkamıyoruz. Ama en kısa zamanda Biraz daha küçük olsa dediğini yapardım derdim ama bugün onu yaptım zaten. Uzun zamandır aklımdaydı. 12-13 cm bir kefali saldım levreğe. Ne geldi dersin Devamı raporda ))