öncelik ile herkese merhabalar uzun süreçten sonra rapor yazmaya karar verdim bu sıralar levrek avlarım çok güzel geçmekte ve sizinle paylaşmak istedim. öncelik ile aracımı satmak için ilana koymuştum ve bilal abi arabaya talip olmuştu bilal abide beni bu siteden tanıyormuş kendisi bilal07 nickli bi abim neyse tanıştık arabayı sattık gelelim balığa cumartesi akşamdan haberleştik ve pazar sabah balığa gidelim dedik ve çıktık saat 5 te yola hava kararmadan ilk mekana gittik ve bilal07 abi bir tane 500 gr civarında levrek aldı bende tık yok idk idk sonra güneş açtı ve gel abi dedim burada birşey yok benim mekana gidelim neyse gittik başladık at çek yapmaya ama pek balık olacak gibi hava ok hava sıcak ve suda tık hareket yok neyse sohbet ederken benim oltama küt diye biniyor balık oda ne birşey geliyor reeling reeling başlıyorum asılmaya ben asılıyorum o asılıyor ve kocaman bi levrek oldugunu görüyorum ama balık o kadar güçlü ve diri ki kıyıya almak beni yordu bilal abi sayesinde balığı kıyıya aldık ama alana kadar bizi yordu mrsparkle mrsparkle sahtemi bogazına kadar yutmuştu hemen koydum sepete tekrardan at çek yapmaya başladım ve gene bindi sahteme balık ama kaçtı bilal abiye abi kaçırdım dedim oda heyecan olsun diyemi söylüyorsun dedi hayır abi dedim gerçekten kaçtı dedim 1-2 dakka geçti geçmeedi bir daha bindi oltaya balık saglam geliyor reeling reeling hemen su üstü yaptı balık ve bilal abide gördü ama gene kaçtı idk tüh dedim rapalayı kıyıya aldım baktım kafa tarafında 3 lü igne 2 li igne olmuş banghead banghead ondan sonra keyfimizde kaçtı attık attık tık demeyince döndük ama hem bilal07 bi ile tanışmış hem av yapmış hemde sevdiğim güzelim arabamı bilal abiye satmıştım :thumb: bu hafta ***. gene gidecegiz ve size güzel raporlar açacagım balıgı tartmadık ama 2 kilonun üzerinde idi sağlıcakla kalın mrsparkle [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG] [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG] [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG] [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG] [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG] [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG] BU RESİMDE KÜÇÜK YENGEÇ BALIĞIMIZIN KARNINDAN ÇIKTI :laughing: :laughing: [/URL]Uploaded with ImageShack.com[/IMG]
güzel levro almışsın tebrik ederim vallah senin şu mekan o mekanmı zaten çıksa çıksa o türyerlerde levrek var şuan..iyi bir yağmur yağsa boşaltsa bir dereleri bu arada araba ne marka kaç model
Mahsus mu yapıyorsunuz, bugün sözleştiniz mi? Bir güne bu kadar levrek raporu sığdırılır mı? Bari perşembeye yazaydınız da bizde cuma günü bi avlak havası alıp gelseydik. Şimdi cumaya kadar fıtık olacam. Güzel levrek, tebrik ederim.
Teşekkür ederim abi Sağolasın abi Benim mekanda levrek bitmez kadir abi yağmur yagsa 2-3 alırım günlük )) bu arada araba opel corsa 1.7 hususi abi ) volkan abi ben her türlü gaza geliyom sabredemiyom gidiyorum ))
oyyyy maşşallah kardeşim güzel av yapmışsın artarak devamı gelsin.daha yeni daha dizel daha güzel araban olsundaha iri daha ağır daha güçlü levreğin olsun
tebrikler güzel paşa bu hafta levrek açısından çok bereketli oldu, inşallah bu güzel duygu herkese nasip olur ))
teşekkür ederim metin abi benim artık arabamda yok ama senin duaların kabul olur inşallah beraber limana gidecez daha beni evden alırsın artık amin
Metin kardeş bir gün bende geleyim beraber av yapalım. Sözleşmiştik ama bir türlü nasip olmadı. Balığa çıkmayalı da çok oldu.
çok yakında öyle bol vaktim olacakki ne zaman istersen o zaman hazır asker olacambir kaç gün daha sabır...sonra bıkkkana kadar devam
Seyit tekrar tebrikler, tadı damağımızda kalan bir av oldu, bu hafta bir operasyon daha yapalım bence