Merhabalar..pazar sabahı 05 sularında rüzgarlı ve hafif dalgalı bir denizden Mersindeki avlaktan levreği aldım.Balığı daiwa laser sardine 12 cm ile aldım.42 cm ağırlığını tam olarak bilemiyorum kiolaya yakın ama kiloluk değil. İlk defa denediğim bir avlaktı 2nci levreğide max rap ile alır gibi oldum ama yolda kaçtı. daha iyisi sizlerin olsun.Son zamanlarda pek av olmuyordu biraz heyecan verdi
Tebrikler abi heyecanı yetmiştir. Yerinde olmak isterdim valla ne yalan sölim Hatay'ı yokla gel sonra bi de Mersin'i yokla Maaşallah diyelim. Maxrapın boyu ve rengi neydi abi? 13 cmin 3 rengi var ama atmıyordum bu mevsimde yemez diye...
Teşekkürler süleyman..Artık hataydaki günlerimizin sonuna geldik sıklıkla Mersinde at-çek yapacağım ve yeni meralar bakacağım..Paylaşırım..
su yasıma geldim daha levreğin "L" sini göremedim antalyalı olarak güzelmiş canavar fena değil afiyet olsun... rastgele
Çok güzel bir levrek tebrik ederim . Nasıl bir oltayla yakaladınız ekipmanım yok , sizin gibi deneyimli arkadaşların önerileri olursa dikkate alacam.
Saol doğukancım bu at-çek usulü av sonucu aldığım balık.yani sahte balıkları atıp çekiyorsun forumda konusu çok araştırırsan daha sağlıklı olur ekipmanları farklı sayılır.