sabahların yakışıklısı :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mustafa_06 tarafından paylaşıldı.

1. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    Değerli forum üyeleri;

Son bir aydır fırsat bulduğum günlerde levrek avı için gidip gidip eli boş dönüyorum.Yine sabah suyuna düştüm levreğin peşine meraya geldim gün doğmadan 05:00 hava hafif rüzgarlı deniz gayet uygun takımlarımı hazırladım başladım at-çek'e gün doğumuna kadar hiç bir aksiyon alamadım denizde hareket combalakda hiç oluşmadı.boş dönmeye alıştığımdan moralim bozulmuyordu. saat 07:00 baktım bişey yok diğer tarafı deneyim dedim diğer tarafta baktım Saydam_adam(Seyit)kardeşim,BİLAL07(Bilal)abi ve bi kaç seyit kardeşimin ekip arkadaşları takılıyor:D selamlaşma faslından sonra benim malum soru : Aldın mı Seyit ? - Abi aldım bi tane ama ufak (Gördük raporu ufağı:thumb: )bilal abi de ilerden yanımıza doğru geldi ve Sen yine mi geldin;) Geldik abi bakalım deneyelim şansımızı bugün de ve benim malum soru - bilal abi sende bişey varmı ? yok kardeşim ya bugün nedense şansızlığım üstümde tek makine ile geldik ya misina dolaşır aksilikler peşimizi bırakmaz.Neyse bi kaç koldan herkes atçek yaparken bilal abi de yapıştırdı bi tane yakışıklıyı aldı kenara.bende hala bişey yokidk takım çantasını açtım gözüme kendo haryu ilişti çıkardım taktım ilk atış takip aldım geldi burun attı döndü suya bida geldi vurdu kaçtı :) bi atış daha yaptım takip yok bida attım aksiyon vere vere çekiyorum kıyıya geldi bizim yakışıklı alttan bi sorti aldım paşamı şansızlığımı kırdım sonunda.Bilal abi - oo aldın levreği sonunda gözün aydın.. Aldık abi valla sonunda biraz daha uğraştım çok sağlam bi vuruş aldım oturmadı iğne tasmayı vuramadım saat 08:00 gibi avı sonlandırdım.mutlu mesut bi şekilde meradan ayrıldım.
    sahte kendo haryu 125f

bu da resimler

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim, güzel balık. :)
    "Sen yine mi geldin" e koptum. :D:D:D
    Nice keyifli avlarınız olsun. :)
    Antalya'da levrek yok Aykut, bunlar kasna. :D:D:D

3. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    Teşekkür ederim volkan abi niceleri senin sahteleri öpsün :)
    Sorma abi bir ay içinde 3 kere gittim 3nde de ordaydı bilal abi aslında kendi hep orda :) pişti oluyoruz

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    vay vay vay sende levreği aldınya:D ben çok sevdi orayı:Dtebrik ederim güzel avlar çıkarmışsınız:) burda ömrümüz çürüdü,pisikolojim değişti yaa:D ülkeyi terkedesim geliyor her av dönüşü:) ne rüzgar var ne yağmuridk buda yetmezmiş gibi her yanım bohçacı:rolleyes:

5. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    tabi ya sende levreği aldınya ben orda neler yaparım diyosun :) haklısın abi sözümüz yok sen ordan trofe çıkarırsın uyuyan devi uyandırırsın :laughing: abi senide orda görmek isteriz hihi

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    orda iri kefallerde vardır tahminim:hungry: levrek yoksa kefale dönebiliriz:Dbenim o tarafa gelmem zor..neyle geleceğim.araba var ama.şöförlüğüm iyi deyil.. :D
    aman mekandan açık vermeyin..balığı yere yatırıp çekin fotoyu;) forumları didik didik arıyan çok insan var.. mekanı talan ederler dikkatli olun..

7. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    abi benim resimlere baksana mekanı deşifre etmemek için modifiyeli :D arka tarafa dönük resimler.abi ben bidaha gelecek olduğumda alıyım seni de

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) nasip olursa bir gün gideriz:)

9. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Mustafa güzel balıkmış.tebrik ederim.bir ara cümbür cemaat bi organizasyon yapalım isabet olur.

10. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    sa

durun benide bekleyin az kaldı aralık ayı oradayım ben gelmeden gitmeyin kurutursunuz merayı :laughing:

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sen boşa gelme biz alanya turu yapacağız:D bizim olta attığımız yer 5 6ay kendine gelemiyormuşhihi

12. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    teşekkür ederim metin abi daha irileri sana rastgelsin gidelim valla Kadir abiyi de alırız.Zaten Seyit'le Bilal abi ye haber vermeye gerek yok ne zaman gitsem ordalar :laughing: hep beraber olmuş oluruz.
    kemal abi de ucağa atlar gelir :thumb:

13. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

tebrik ederim azmin sonu güzel bitmiş.daha irilerini tutmanız dileğiyle.:)

14. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    sa

valla abi meraya yeterki sen olta at senin attığın yerden bereket fışkırır mrsparkle

valllahi kardeş uçağı beilmem ama uçarak gelirim herhalde :laughing:

15. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Mustafa kardeşim güzelmiş balığın :))) maşallah gerçekten yakışıklı bir evlat gelmiş sana :))

16. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Bak yaaa :D :D :D

Diğer raporda cevabımı verdim sana Volkan'ım, bkz.

Bulaşma bana :cool:

Balık varsa tutarım bilirsin. hihi hihi

Geçen sene beyhude çabalamışım o ayrı idk

Bu sene daha gitmedim hiç, havaları bekledim, doğru merayı bulmam yakındır ama. ;)

Mustafa kardeşim, tebrikler, güzel balık almışsın.

Yakında karşılaşırız inşallah :D

17. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Tebrikler afiyet olsun. Kendo haryu bende deneme sansim oldu cumartesi gece 5. Atista aldim atimi aksionu gayet basariliymis. Fakat boyasi kalkti baya kalkmaz denildigi halde ilk kullanimda gidrse boyle isimiz var. Rutuslemek lazim vernik atsak olurmu acaba. Siz birsey kullaniyormusunuz.

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Baktım, baktım... :p

Doğru merayı bulmak yeterli değil. Doğru noktalara zamanında konuşlanabilmek, doğru sahteyle çalışmak ta önemli. Umarım kısa zamanda hepsini oturtursun. Yoksa beyhude, çok gider, gelirsin. :D:D:D

Lojistik olarak eksiklerini giderirsen biliyorum ki çok başarılı olursun. Sende o azim, istek ve irade fazlasıyla var. :eek: Bi de ketum olmasan çok süper olacak. :p (1 sene boyunca, levrek tuttuğun saklanır mı beya :eek: :p :eek:)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=57028 (bkz hihi )

19. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Merayı bulayım da gerisini merak etme sen. hihi

Ama lojistik konusunda senin bilgine güvenirim yalan yok. Sonuçta ben 3'te 3 yaparken yanımda lojistik rehberliğini konuşturan yegane dostumsun, sen olmasan bu rekor mümkün olmazdı. :D :D

Bence sen av turları organize etmelisin kardeşim, müthiş lojistik destek sağlıyorsun, av garantisi var. :D e çayın da fena değil, daha ne olsun. :p
    Hatta senin adına gps modelleri yaratılmalı, "Garmin etrex" vardır bilirsin, Garmin'e mail atıcam, yeni modellerinin adını "Garmin volex" koysunlar diye. :laughing: :laughing:

Ketumluk konusunda, e o gün konuştuk seninle, gelemicem sabah iş var dedin. Bir de sabah işe gitmek için uyandığında telefonun alarmını kapattıktan sonra levreği gözüne sokan bi foto görsen daha mı iyiydi? :eek: Sırf sen üzülme diye kardeşim. Yoksa o haftayı zor geçirirdin. ;)

Ah bir de aynı şehirde olaydık seninle. :rolleyes: Ama burada değil izmir'de. :D

Hadi görüşürüz.
    Linkten devam... :cool:

20. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    Sevgili aykut bu gün yeni bir meranın araştırmasını ve gözlemini gerçekleştirdim. Bolca kalamar olan bir yer buldum yemlik kefaller ve martıların cirit attığı bir mera. En kısa zamandada bir av gerçekleştirecem. İyi sonuçlar alırsam senide bilgilendiririm. Volex de çatlasın orda...