kütahya da gittiğim bi barajda otlardan dolayı olta atacak yer bulamamıştık balık veren kumsal yerler balıkçı doluydu bizim baraja gidiş saatimiz akşam saatleri olduğu için düzgün bi yer kalmamıştı 3 gece kalmak için gitmiştik baraja neyse iyi kötü demedik çadır kuracak bi yer bulduk yanımda abim kardeşim ve dayım vardı onlar oltalarını bile açma geregi duymamışlardı gece saat 4 gibi oldu yaklaşık 8-9 saat önce attığım 2 makaralı oltam suda beklemekten başka bişey yapmıyordu o ara barajın görevlisi geldi kişi başı 4 den fazla olta atmayaın falan diyordu bizde 2 olta var balık yok güzel yer bulamadık falan muhabbeti yaparken yerde bildiğimiz plastik olta saplamasına bağlı ve yaklaşık 60 derecelik açıyla duran oltam zil bile çalmadan mızrak misali 2 metre ileriye fırladı koşup oltanın ucundan aldım 4-5metre kadar çektikten sonra balık iğneden kurtuldu çekerken oltadan çatırtı geliyordu oltayı çektim tekrar attım ucundaki zil 3 metre arkaya fırlamış oradsaki görevli 5 yıldır buradayım böyle bişey görmedim dedi ve oltasını getirip benimkilerin yanına attı elbette abim dayım ve kardeşim otluk burası olmaz balık takılır sözlerini yeyip bütün oltalarını suya sabaha kadar o kadar büyük vurmasada 3.5 kg ile 1.5 kg arası 5-6 balık tuttuk ve öğlen geri döndük
Haklısınız bu iş biraz sabır birazda şans nasip meselesidir. Keşke yakaladığınız balıkların resimlerini paylaşsaydınız.