sabır meselesi:D

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında jaws43 tarafından paylaşıldı.

1. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    :) frig oltası
    Favori Makine:
    :) frig oltsı
    En İyi Avı:
    merzifon aynal avı 5.5 kg
    kütahya da gittiğim bi barajda otlardan dolayı olta atacak yer bulamamıştık balık veren kumsal yerler balıkçı doluydu bizim baraja gidiş saatimiz akşam saatleri olduğu için düzgün bi yer kalmamıştı 3 gece kalmak için gitmiştik baraja neyse iyi kötü demedik çadır kuracak bi yer bulduk yanımda abim kardeşim ve dayım vardı onlar oltalarını bile açma geregi duymamışlardı gece saat 4 gibi oldu yaklaşık 8-9 saat önce attığım 2 makaralı oltam suda beklemekten başka bişey yapmıyordu o ara barajın görevlisi geldi kişi başı 4 den fazla olta atmayaın falan diyordu bizde 2 olta var balık yok güzel yer bulamadık falan muhabbeti yaparken yerde bildiğimiz plastik olta saplamasına bağlı ve yaklaşık 60 derecelik açıyla duran oltam zil bile çalmadan mızrak misali 2 metre ileriye fırladı koşup oltanın ucundan aldım 4-5metre kadar çektikten sonra balık iğneden kurtuldu çekerken oltadan çatırtı geliyordu oltayı çektim tekrar attım ucundaki zil 3 metre arkaya fırlamış oradsaki görevli 5 yıldır buradayım böyle bişey görmedim dedi ve oltasını getirip benimkilerin yanına attı:) elbette abim dayım ve kardeşim otluk burası olmaz balık takılır sözlerini yeyip bütün oltalarını suya:):) sabaha kadar o kadar büyük vurmasada 3.5 kg ile 1.5 kg arası 5-6 balık tuttuk ve öğlen geri döndük:D

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Haklısınız bu iş biraz sabır birazda şans nasip meselesidir. Keşke yakaladığınız balıkların resimlerini paylaşsaydınız.

3. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    evet genede guzel bır gun gecırmsıınız.resımlerı gormek ısterız:(

4. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

5. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

6. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abimle

bu da bimle yakaladığımız bi balıktı amasya da o devamını getirdi ama ben bi daha gidemedim:D