arkadaşlar yalova armutlu ya gitmeme bir hafta kaldı kısmetse cumartesi orada olta atacam bakalım şansımıza ne çıkacak işallah hayal kırıklığına uğramam, armutlu bölgesinde ilk defa avlanacağım belki mırmır , eşkina , istavrit olur birde levrek olsa deymeyin keyfime ama havalarda soğuk gidiyor sular daha ısınmadı hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum sizce gemlik armutlu yalova civarlarında özellikle armutluda bu mevsimde güzel av yapabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum.( belki korkumu biraz gideririm diye yazıyorum ama bakalım yorumlardan ne çıkacak.)
Murat merhaba Hafta sonu saroza gidicektim ama bir sorun çıktı armutluya geliyorum belki karşılaşırız.(Armutlu tatil köyü)
Seninde dediğin gibi havalar soğuk gidiyor.Bu nedenle verimli bir av olacağını sanmıyorum.Ama armutlu kıyıları kumluk bildiğim kadarıyla mırmır,ispari şansın olabilir.
ihlas armutluda istavrit avı arkadaşlar bu istavritler ihlas armutlu tatil köyünde iskeleden gece yakalandı bende gece istavrit geleceğini hiç düşünmüyordum ama iskelede bulunan bir projektör vardı onun yaydığı ışıktan olacak sanırım gündüz bu bölgede hiçbir balığa rastlanmazken gece iri boydaki istavritler iskeleden alındı. bölgede yakalanan istavrit boyları gayet büyüktü bu irikte istavritleri istanbulda hiç avlayamamıştım fotoğraftaki ortadaki istavritlerin boyutları oldukça büyük ama sanmayınki yanlardakiler küçük onlarda kıraça sayılmaz. o bölgede 6-7 gece avlandım fakat hep aynı şekilde fotoğraftaki manzara tekrarlandı oralarda mırmır eşkina karagöz izmarit avlarım derken ancak akşamları istavrit alabildim benden başka avlanan birçok insan vardı denize hertürlü balık için olta takımları ve farklı yemler atıldı fakat sonuç hüsrandı ama bunada şükür istavrit yakaladık elimiz boş dönmedik bu arada etraftaki arkadaşlarla avlanmak hoştu yeni dostluklar arkadaşlıklar kuruldu tabi, balık az olsada keyifliydi.
Hah tamam işte olay budur. Tebrik ederim. Sırf sormakla kalmamış gidip uygulamış sonrada sonuçlarını gene burada bizim ile paylaşmışsın. özellikle de bunun için tebik ederim. Devamını bekliyorum.
Tebrikler Murat, ben çok kısa kaldım armutluda ama senin raporunuda beklemiyor değildim yeni görevinde başarılar.İstanbula gelirsen msn den yaz. Kendine iyi bak Hoşçakal.