Merhaba Dostlar, Beklemekten ötürü çokta istemediğim halde arkadaşlarımın yoğun ısrarı sonucu siparişini verdiğim ve uzun bir bekleyişin ardından kavuştuğum sahtelerim bugün teslim edildi. Kalıp ve görüntü olarak Bluefish ile aynı ama iğne kalitesi bakımından harika. Tanesi 1.2 TL ye gelmiş oldu Kargo bedava Resimlerde renklerin tümü yok ama gelenlerin hepsi boğazda fazlasıyla işimizi görecektir. Sizlerde benim gibi 1 ay, 45 gün beklerim, gelirse ne ala, gelmezse uğraşırım derseniz , sipariş için linkler aşağıda :thumb: Şimdi isteseniz, sezona kadar gelmiş olur. Biz 4 kişi almış olduk. Adam başı 25 tane düştü. New,6 colors 8CM/4.4G,Lathy plastic Minnow fishing hard lures,Swimbait artificial lures,fish hard bait,50pcs/lot,Free shipping-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com Super price Classic 9 color 8CM/4.4G lathy long Minnow fishing hard bait,plastic fishing lures,50pcs/lot china post freeshipping-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com
cihan hayırlı olsun aynılarından bizde sipariş verdik yüzmesi güzel iğneler ve halkalar beş para etmez ek yerlerinden su alabiliyo bize tanesi 1tlye gelmişti 50li paket beş renk iki renkten birer tane geldi senin ortataki yeşil bizde yoktu
Standart beyaz igneden daha iyi geldi gozume su alma konusunu anca kullandiktan sonra anlayacagiz. Tesekkurler. Bende de yesil az, cogunlugu siyahli, kirmizili ve pembeli olarak geldi.
Cihan gözün aydın güle güle kullan.. Bu siparişden bende verdim, satıcı ile aramızdaki muhabbetleri biliyorsun, siparişi senden önce vememe rağmen, saolsun kargoya senden 25 gün sonra verdi. oda siparişi iptal etmek için başvurduğumda kargoladı. Siparişi en son sorduğum da, üzülme artık yakında eline alırsın, bıdı bıdı artık yapma gönderdik demişti bana muhtemelen gıcıklık yapacak bu satıcı kargo poşetine çer çöp doldurup göndermiştir kesin.. cidden bir sinir stress yaşanıyor bu alışveriş sürecinde. muhtemelen son siparişim olacak bu çinden..
gözün aydın, güle güle kullan cihan. gerçi biliyorsundur ama su alacağinı düşündüğün sahtelerin birleşme noktalarına japon geçebilirsin. ben oje geçtim olmadı
Cihan güle güle en güzel avlarda kullanırsın inşallah bu sahteleri :thumb: Fatih bu alışverişte de gelen ürünleri beğenmediysen ödemeyi onaylamama gibi bir seçeneğin yok mu ??
Sağol Hakan Henüz paylaşmadık aramızda, ben zaten hepsinin iğnelerini söküp o şekilde saklayacağım. bu esnada birer röntgen çekerim, dediğin gibi ihtiyacı olanları japonla sağlamlaştırırım.
Hayırlı olsun, Fiyatına göre gerçekten çok iyi görünüyorlar.. umarım istediğin verimi alırsın.. 4 sahte fiyatına 50 tane beğenmediğini fırlat at
aynı satıcıdaki x-rap görünümlü 11 cm likleri alan deneyen oldu mu http://www.aliexpress.com/item/New-...ections-Jointed-Minnow-fishing/563210327.html
Bir önceki siparişimde almıştım. Yüzüşlerini test etmedim henüz ama görünüm olarak verdiğin parayı fazlasıyla hak ediyor :thumb: hatta ilk aldığım satıcının linkini de yazayım. ilgili bir satıcı tavsiye ederim. http://www.aliexpress.com/store/group/0-99-pc-Lures/901667_250281006.html