Sadece at-çek için takım (istavrit için)

Konu, 'Kamışlar' kısmında laplace2006 tarafından paylaşıldı.

1. laplace2006

laplace2006 ÜNAL

Favori Kamış:
    Shimano Yase SeaBass 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500
    En İyi Avı:
    Kalkan 46 cm-2 kg/Kofana 41 cm
    Merhabalar,
    İstavrit sezonu yaklaştıkça dün kamış ve makinaya bakım yapmak istedim ama emektarlar çok kötü durumdaydı. Bu yüzden sadece kıyıdan at-çek için bir takım almayı düşünüyorum. Sadece istavrit tutuyorum diğer büyük balıklar ve beklemeli avlar dikkatimi pek çekmedi daha doğrusu zaman bulamıyorum. O yüzden at-çek yaparken yormayacak bir takım düşünüyorum. Aşağıdaki linkteki kamış ve makinayı düşünüyorum, tecrübeli arkadaşların/abilerin yorumlarını rica ediyorum.

Herkese bol ve hayırlı avlar diliyorum.
    İyi günler

http://www.avmarketi.com/asp/product/11141/OKUMA-FLAME-40-MAKINE
    http://www.avmarketi.com/asp/product/5001/Lineaeffe-spirit-surf-kamis-3-90m

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Lineaeffe 200atarli 3.90 veya 4.20 olyster kamis ve hesaplisindan 60lik bir makina ( okuma noir mesela ) isinizi fazlasiyla görür. 120lira civarina gelir

4. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    değerli arkadaşım sap uzunluğuna bağlı olarak uzun atışlarda 4,20 almanızı tavsiye ederim,ayrıca mevsime göre atış menzili değişiyor atarı 100-200 gr arası seçinki yazın hafif kurşunl çalışmalarında takım yemeyin kışın ise 140 gr a kadar emniyetle atarsınız.