SADECE BAĞLAMA KÜTÜĞÜ RUHSATININ ALINIP SATILMASI

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında alpargun35 tarafından paylaşıldı.

1. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Selamlar , arkadaşlar ruhsatlı tekne ve motorumu satışa çıkardım ,, bir arkadaş , sadece bağlama kütüğünü satarmısın diye mesaj atmış ,, bu ne demek oluyor , sadece ruhsat satılıyormu. ?? Satılıyor ise fiatı nedir ??

2. kaygisiz

kaygisiz Deniz Alkım

Favori Makine:
    Okuma Safina pro-65
    Sadece ruhsatı satan var ama yasa dışı bir şey bu. Ayrıca ruhsatı satarsanız teknenizin değeri düşer çünkü tekneyi alacak kişi kontrolde ruhsatsız yakalanırsa tekne en yakın limana çekilir. Yeni ruhsat çıkarana kadarda verilmez. yani çıkartamayacağı için tekne elden gider

İkinci bir konu daha var. Birde diyelim ki teknenizi 10000 TL ye satıyorsunuz. Sadece ruhsatı da 2000 TL ye sattınız. Limandan ruhsatı alan kişi üstüne devraldı. Gidip polise teknem çalındı dese sonrada polis sizi hırsızlıktan tutuklasa birde teknenizi de elinizden alıp ruhsatı satan kişiye verse siz ne yapabileceksiniz. Tabi ki hiç bir şey. Sırf ruhsatı almak isteyen kişi bana göre iyi niyetli biri değildir. Büyük ihtimalle üçkağıtçı dır dikkatli olun. Bana sorarsanız kaç para verirse versin bu işe hiç bir şekilde yanaşmayın

3. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Tşk deniz bey , bilgilendirmeniz iyi oldu , sadece ruhsatı hiç satmam artık .