Yer.Avrupa yakası marmara kıyıları Yem.Karides Saat.16:00-19:00 Takım. Şamardıralı klasık yemlı takım Herkeze merhaba asıl amacım boğaza dişliye gitmekti yem tutmak için karıdes aldım ama balık o kadar keyıflıydiki bırakıp gıdemedım bogaza zaten yarın bayram erken kalkcaz derken üşendim boğaza gıtmeye şimdi tartım 5 kiloya yakın geldi mavişler Tüm balık avı sevenlerin bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlıklu mutlu bol balıklı günler geçirmenizi dilerim.
Tebrikler sevgili Emin, çok bereketli bir av olmuş, mavişleri ben de çok severim, ama o güzel yavru kedilere hayran oldum, orada olsaydım dumanı alırdım. Hoşça kal.
Emin Kardeş tebrikler.Yakalamış olduğunuz mavişler bana 2012 mart ayı Bursa-Gemlik maviş ve çupra büyüklüğündeki ispari avımı hatırlattı.0.22 casper hayalet misina ile owner 50001 serisi 6no iğne ile havyarlı bol midye kullanarak yakalamıştım ve çok heyecanlı süper bir av olmuştu.Hatta siteye Bursa-Gemlik karışık balık avı diye de ayrıntılı bir şekilde yazmıştım.Owner 50001 serisi iğnelerden aynı zamanda mırmır avlarımda da başarılı sonuçlar aldım.Sizlere de bu iğneleri tavsiye ederim.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve trofe balıklarla dolu , sağlıklı uzun ömürler dilerim.Şimdi den Kurban Bayramınızı tüm sevdiklerinizle beraber , en içten dilerimle kutlarım.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan İstanbul'a kucaklar dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA
merhaba balıklar çok güzel. o mavişleri yakalamak büyük beceri ister hemen yemi tırtıklayıp kaçıyorlar. ben o kedilerin kendilerini hatta anne ve babalarını bile tanıyorum onlarda beni iyi tanır :thumb:
Evet bu mavisler tam bir yem hirsizidir ama keyifi yetiyor o kediler insanlardan korkmuyor elimdeki yeme bile saldirmaya cekinmiyolar
Emin, en keyifli avlardan biridir izmarit, bildiğin gibi çok da lezzetlidir.. o kafa atışları beni hasta eder, müthiş keyif alırım izmarit avında.. eminim senin için de çok keyifli bir av olmuştur.. tebrikler, iyi bayramlar..