Bu sabah evde yağmurluk, şemsiye, bot beni yağmurdan koruyacak ne varsa alıp saat 6:00 da yola koyuldum. GEçerken galata köprüsünü fotoğrafladım çünkü köprüde 2 3 kişiden başka kimse yokdu. Sarayburnuna vardığımda yağmur şiddetini arttırmıştı. Hemen oltamı hazırlayıp yağmurluğumuda giyip at çeklere başladım. Yaklaşık 1 saat'lik at çek sonunda, çok güzel asılan bir balığı kıyıya kadar getirmeyi başardım ama 0:15 beden yaptığım için silikona sudan çıkaramadım balığı ve koptu. Ondan sonrada hiç gelen giden olmayınca yağmurunda hızlanmasından dolayı, manzaranın keyfini çıkarmaya başladım Saat 9:30 gibi yağmur kesildi ve tekrar elime oltayı aldım ama yine hiç bir vuruş alamayınca. Bende çinekop çaparisi ve 120 lik kurşunla biraz yoklamada bulundum belki .... diye. Lodos şiddetini arttırınca balıkda olmayınca bende çektiğim balıkçı tekneleri, boğazdan geçtiği için deniz yüzeyine çıkan denizaltı, balık hırsızı adayı yavru kediler ve karabatak fotoğraflarımla eve doğru yola koyuldum. Balık yokdu belki ama, yağmur altında boğazın güzelliğini seyretmek ve hale giden balıkçı teknelerinin arkasından viyaklayan martı seslerini duymak insanı rahatlatmaya yetiyor
Yağmurda ıslanmak bile ne güzel olur, hele balıkta olunca. Senin mutluluğun bizim mutluluğumuzdur sevgili İbrahim
memleketimin güzel istanbul undan güzel fotoğraflar. balık olmasada o havayı teneffüs etmek çok güzel. sağlık olsun ibrahim kardeş, stresini bırakmışsındır boğaza neticede. bence çok iyi yapmışsın. sağlıcakla kal...
İbrahim istanbulun yağmurunda ıslanmak deniz kenarında olmak bile ayrı bir güzelliktir balık tutamasanda yağmurun keyfini çıkarmışsın çok güzel resimler bundan sonraki avlarının bereketli geçmesini dilerim rastgele
Balıksız bir rapor ancak bu kadar güzel görüntülenebilinirdi.O kasvetli hava ve boğazın işlevliği.İnanki beni derin düşüncelere saldı.Heleki köprünün sakinliği tam bir hayal dünyası olmuş.El ve emeklerinize sağlık.Keşke o açık renkli olan kedicik benim olsa idi.Çok hareketlidir muhtemelen.
Balık olmazsa bizde İstanbul'u çekeriz demi İbrahim neyapalım.Ama böyle İstanbul fotoları paylaşan herkese teşekkür ediyorum Çünkü İstanbul'u görüp tanıyorum.Sana da teşekkürler İbrahim.Rastgele bakalım.
Sevgili İbrahim, her ne kadar balıksız bir rapor bile olsa,resimlere bakmak bile insanın içini açıyor.bu güzel paylaşım için teşekkürler. ayrıca senden bir ricam var. konuya ve veya mesajlara eklediğin resimleri www.ressim.net sitesinden yüklüyorsun bildiğim kadarı ile. Lakin bu siteye yüklediğin resimlerin forum sayfası içinde açılması uzun sürüyor ve yüklenme sırasında sayfada kitlenmelere yol açıyor. senden ricam bu güzel fotoğrafları http://imageshack.us/ üzerinden yüklemen. bahsi geçen site yayınladığın fororaflara daha hızlı bakmamızı sağlıyor. yeni paylaşımlarında görüşmek üzere,
Av olmasada resimler çok hoş kediler daha hoş.Olsun birdahakine yağmur yağmaz sizle kalın misina bağlar o balığı alırsınız
menepiko kardeş o hani sen çekipte yarı yolda kaçırdım dediğin şey vardıya paşam sen deniz altıyı boğazın derinliklerinden kıyıya kadar çekmişsin, allahtan 0/15 misinaymış ya 0/30 falan olsa kıyıya kadar çekip uluslararası bir sıkandala yol açakmışsın:d BİR BAŞKADIR İSTANBUL O MARTI VE DENİZİN SESİ DEĞİLMİDİR BİZİ BALIK TUTMAYA ZORLAYAN
Güzel fotolar için teşekkür ederim.yüreğinize sağlık.köprüde atsaydın keşke bir kaç defa mutlaka çinekop gelirdi.Kimsenin olmamasıda çok enterasan çünkü köprücüler yağmur çamur demez,dün iyide balık çıkardı aslında...
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Şu an annem 2 kilo istavriti unlayıp fırına atttı mis gibi koku geliyor içerden, balık tutamayınca bizde balıkçıdan alıyoruz ne yapalım
İsmail ben senin yerinde olsam istavritleri çektiğin fotoğrafları slayt gösterisi şeklinde seyredeken yerdim, acayip bir bütünlük hissedeceksin, Kardeşim, bu amatör ruhundan hiçbirşey kaybetmezsin inşaallah, kar, yağmur, çamur karşısında Allah daim mukavemet versin sana, Fotoğraflar bir harika, eeee anaların elinin değdiği istavritte başka bi harika olur, sen bugünü kurtarmışsın, Sevgiler
İbrahim canın sağolsun , hele o bebişlerin görüntüsü yokmu, önce kanım fokurdadı fakat ıslak hallerini görüncede yüreğim burkuldu.