sağlam bir takım yapmak istiyorum.

Konu, 'Takım Çantası' kısmında uzaklar tarafından paylaşıldı.

1. uzaklar

uzaklar Ahmet

Merhaba arkadaşlar site içerisinde bayağı miktarda oltalar ve ekipmanları ve tavsiyeler mevcut,bendede bir kaçtane takım var ama memnun değilim,sürekli biryerleri kırılıp eziliyor,istavrit ve sardalya v.s avlayabileceğim memnun kalabilceğim kamış ve makinaya ihtiyacım var.bütçem kısıtlı olduğu için,işin ehli dostlarımızdan kamış ve makine tavsiyelerini rica ediyorum.herkese teşekkür ederim

2. 29519

29519

Bütçe nedir kaç gr ile avlanıyorsunuz bu soruların cevaplarını alabilirsek eğer hemencecik yardımcı oluruz.

3. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Sorunun içeriği çok geniş.Kıyıdan beklemeli av yapmak isteniyorsa uzun surf kamış ve büyük surf makina ihtiyacı var demektir.Tekneden avlanılacaksa daha kısa kamış ve makina kombinasyonu,at-çek yapılacaksa hafif karbon kamış ve küçük makina vs. vs. içeriği daraltırsak biraz daha iyi yardımcı olabiliriz.

4. uzaklar

uzaklar Ahmet

at çek olması en ideali benim için

5. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    at çek için carbon kamış al, parçalı olanlardan. makinada en fazla 30 luk birşey.
    Ben de acemiyim. aslına bakarsan çoğunlukla el oltası atmayı tercih ediyorum.
    sitede isotevfik var. malzemeler konusunda çok bilgilidir. yine KayaBaligiKaya da konuyla bayağı ilgilidir

6. OMMG

OMMG OKAN

Başlıkta sardalya ve istavrit avı için diye belirtmişsin ama burada atçek için diyorsun.Benim anladığım dilden at çek için takım arıyorsan aşağıdaki fiyat performans olarak en mantıklılarından biri,yok istavrit sardalye için diyorsan,kıyıdan mı tekneden mi onuda yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...

http://www.balikmarketim.com/?urun-45768-OKUMA-SAFiNA-PRO-SPA-40-OLTA-MAKiNESi.html
    http://www.balikmarketim.com/?urun-50400-Okuma-Safina-x-270cm-10-35-gr-Spin-olta-kamisi.html
    http://www.anadoluavmarketi.com/urun_detay.asp?id=3244

7. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    at çek derken anladığım kadarıyla kıyıdan avlanacaksınız ve çapari kullanacaksınız genelde bunu kasteddiğinizisanıyorum amabelirtikleri gibi arkadaslarında geniş olmuş konu kıyıdan olsa bile avlanacakyere göre bile atarlar değşir eğer ayrıntılı bilgi verebilirseniz üstadlar daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum

8. laplace2006

laplace2006 ÜNAL

Favori Kamış:
    Shimano Yase SeaBass 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500
    En İyi Avı:
    Kalkan 46 cm-2 kg/Kofana 41 cm
    benim önerim,
    lineaffe sprit surf kamış 3,90 boy
    okuma flame 40 makina.