Birilerinle, bişeylerle alay etmek , onun zayıflığından kar çıkarmak, zevk almak, çaresizliğinden pay çıkarmak malesef artık alışkanlık haline gelmiş durumda. 1 örnekte işte selde mağdurların eşyalarını yağmalamak.
Sudan aldığım balığın hıçkırık sesi gibi ses çıkararak boğulmasına üzülen ben, ağzında sigara umursamazca, arsızca, hayasızca o varlığa eziyet etmesini şiddetle kınıyorum. Allah akıl versin!
böyle insanların boynuna vurcan tasmayı,meydanda dolaştıracaksın,ozaman bazı şeylerin değerini anlarlar
aynısını ben diycektim böle insanlara ALLAH akıl fikir versin zekasız herif balığa böle eziyet et et sonra bi günde senin başına gelir
Bunu dün ben paylaştım Sennur abla sildi eminim bunuda silecektir zavallı tatlısu hayvanını tuzlu suda oynatıyo.
İşte amatör balıkçı olmakla profosyonel hödük olmanın farkı bu. Ben bu sitede 18kglik sazanı suya tekrar bırakan kardeşlerimide gördüm, kalkanı çekinmeden üsütünü başını kirleterek denize salan değerli abilerimi de. Üzücü ki ona da balıkçı diyorlar bize de! Bizim içimizde balığı yakaladığımızda kimi zaman göstermekten utandığımız bir sevinç çokça da bir canlıya zarar verdiğimiz için hüzün oluyor. Fakat inanıyorum ki bu sitenin hiç bir müdavimi şahit olsa böyle birşaklabanlığa müsama etmez, tepkisini koyar...