Sahilden çoook uzaklara atmalık olta. Kocaeli-Değirmendere

Konu, 'Takım Çantası' kısmında Impossible is nothing tarafından paylaşıldı.

1. Impossible is nothing

Impossible is nothing Ahmet

Arkadaşlar merhabalar. Ben yeni üye oldum. Geçenlerde bir tatil beldesinde tatildeyken canım sıkıldığından balıkçıların yanına gittim. Bir kişiyle muhabbet kurdum falan işte. Sonra kamışı fırlatmak istedim. Şans eseri mi bilemiyorum artık 82 metreyi geçmişim, öyle dedi abi. Ben de balık tutmaya merak saldım. Kendim balık tutmak istiyorum. Sahilden balık tutacağım. Kocaeli'de, özellikle Değirmendere sahilinde ya da Gölcük sahilinde balık tutmak istiyorum. Uzağa fırlatabilmek için hangi kamışı, oltayı falan almalıyım? Hiçbir şey bilmiyorum. Kocaeli'de hangi balıklar falan vardır bilgim yok. Bunlara göre tam olarak istediğim şey, ucuz ama kaliteli, en azından başlangıç için +75 metre ileriye rahat atabileceğim, kurşunu ağır olan, Marmara denizinin Kocaeli kıyılarında bulunan yenilebilecek, güzel balıkları tutabileceğim bir olta tavsiyesi istiyorum. Her şeyi ayrı ayrı alıp birleştiricez mi, yoksa set falan var mı bilmiyorum ki? Bana tek tek gösterip yardımcı olsanız :) Bu konularda tam bilgim yok, bazı şeyleri abartmış ya da bilmeden konuşmuş olabilirim, kusura bakmayın. Teşekkür ederim yardımcı olanlara .. :) :)