Merhabalar, Elimde neredeyse hic dogru düzgün sahte yok. Tatillerde denizde, yil icinde de göl ve akarsularda kullanmak icin birkac sahte alayim diyorum. Deniz icin ortalama birsey olabilir (husky jerk hosuma gitti). Göl ve akarsu icin, sudak, turna ve alabalik avinda kullanilacak birsey istiyorum. Bu siteden önerdiklerinizi bana link atarsaniz cok memnun olurum. http://www.angeljoe.de/angelzubehoer/kunstkoeder,243_24.html site almanca ama sanirim soldaki menüde isimlerden anlasilir ne oldugu. mesela soldan wobbler secerseniz, asagida markalar cikar. Vakit ayirabilenlere simdiden cok tesekkürler
valla verdiğin linkte ki sahteler silikon sahteler...tatlısu için idealler...kullanan bir çok kişiyi tanıyorum...turna levrek ve sudak avlıyorlar...ama bu silikonlar denizde ne denli iş yapar onu bilmiyorum...deniz için yamashita tarafından üretilen maria chase floating serisi...yada daiwa tarafından üretilen saltiga serisi...yada orada bulman çok kolay olur rapala nın yeni serisi max-rap...bunlara bir bak hepsinin hem tatlı hemde tuzlu serisi var...orada fiyatlar daha ekonomiktir...ben bunları kullanıyorum sonuç ortada...sanada tavsiye ederim...
Abi sagolasin, tavsiyelerini degerlendirecegim. Buradaki balikcilara bakayim önce, olmadi netten siparis ederim. Selamlar