iyi akşamlar.sonunda bu sahte işi bir iki derken benide sardı.bazen hanım bile bu sahtelerle oynadığın kadar 20 günlük kızınlada oyna diye sitem etmiyo değil neyseki onlada oynaşıyoruz.benim elimde pelikan nın nitro(10 ve 13 cm lik) ve strike pronun meşhur r1140b ve river2 98 in g15r modeli bulunmakta bu hafta şöyle hem yazlık ege tarafı için barakuda levrek vs hemde boğaz da lüfer ve palamut için sahteler almayı düşünüyorum .tabiki çok alternatif olduğundan dolayı sadece 2 şer 3er tane tavsiye edceğiniz modeller varsa sevinirim ayrıca bu ima modelleri çok hoş görünüyo ama lüfer de iş yaparmı bilemem.duel modellerinide istanbulda bulabileceğim yer varmı.tavsiyelerinizi ve yardımlarınıızı şiddetle bekliyorum.
arkadaşım beşiktaşda çarsıda yeni bir oltacı açılmış yeni açıldığından dolayı 1.75 kurustan sahte satıyor git bence bol miktarda al derim görünüş olarak o kadar iyi değil ama işini görür bence ve onları atılması zor olan yerlerde kullanırsın markası prince s di sanırım sonra bir kaç tane pelikan marka ufak lapala al göze çarpan cinsinden çinekopta at çekte bence küçük olan makuldur yem ne kadar zayıf ve çelimsiz gözükürse balığın o kadar saldırı isteğini artırır
Merhaba. Ben at çeke yeni başladım ve sahteler hakkında çok fazla malumatım yok ama aşağıda linkini verdiğim sahte ile sadece iki kez avlanma fırsatı bulmama rağmen balıkların çok fazla rağbet ettiklerine şahit oldum. Fiyatı uygun ve değiştirilebilir gagası sayesinde her derinlikte avlanabiliyorsun. 9,5 gr. Ben renk no 64 ünü kullanıyorum. http://www.avmarketi.com/asp/product/132784/Pelican-Propan-Degisebilir-Gagali-Suni-Balik-90-mm
Rapala max rap tavsiye ediyorum. Bir alan pişman bir de almayan Duel marka sahteler Karaköyde Kısık balıkçılıkta ve Üsküdarda Yıldız balıkçılıkta satılıyor. İmalar neredeyse her avcı balıkta iş yapar fakat lüferin dişleri güzelim sahteye yazık eder.
ne alırsan al fiyatı abartılı olmasın bir kaç tanesini daha balıkla tanıştıramadan suya bıraktım .gidince üsülüyor insan
max rap tavsiye etmişsiniz zaten incelediğim bi model ama genelde levrek için tavsiye ediliyo.acaba diğerlerinde de iş yaparmı tekneden vs
http://www.avmarketi.com/asp/product/10499/NITRO-44-PELICAN-MAKET-BALIK-130-MM bir de buna bakın derim...