Son zamanlarda raporlarda bol bol sahte arkasına ilave edilmiş silikon ile başarılı avlar yapıldığına şahit oluyoruz acaba aynı sistemi sahte arkası ufak sahte olarak denesek başarı sağlarmıyız daha önce deneyen varmı ? varsa sonuç nedir deneyen yoksa fikrinizi almak isterim öne büyük sahtemi küçük sahtemi daha etkili olur ??? şimdiden teşekkürler
Tarafımdan denenmiştir,öne büyük arkaya küçük sahte takınca fena olmuyor. 2si de aynı boy olursa ya da önde ki küçük arkada ki büyük olursa yumak oluyorlar deneme yanılma yöntemiyle uygun sistem bulunabilir.
. Kısmetse bu hafta aşağıdaki sistemi deneyeceğim.Bakalım nasıl olacak. Pelikan12cm ====- Raglou Silikon ====- Raglou Silikon ====- Raglou Silikon Değişik varyasyonlarıda denemek lazım elbette. Hatta yüzüşlerini videoya çekip Sizlere sunmak istiyorum ama dediğim gibi kısmet. .
Tarcan abi en sona bide kaşık ekleyiver... ağırlık dengelenmiş olur hemde karışma sorunu biraz azalmış olur.... en arka hafif olursa karışma riski çok yüksek oluyor.. dengelersek sıkıntı olmaz... Eskiden dip sürütmesiylede yaparlardı bu tip şeyler.... tekli sahteye göre daha avantajlı olduğu bir gerçek.... Deneyecek arkadaşlara tavsiyem sahte + sahte olarak farklı renkler koymamaları... aynı sahtenin daha ufağı veya büyüğü olabilir... Silikondada aynı şekilde renkler birbirine yakın olsun en azından yani suda bir balık sürüsü ilerliyormuş gibi olur ve yırtıcının ilgisini çekebilir...
. Kesinlikle haklısın Caner , Tekneden , Uzun-olta düzeneğinde , rolanti hızında deneyeceğim. Bakalım yüzüşü nasıl olacak. Videoyu hafta sonu eklerim sanırım. .
rapala arkası silikon rüzgarlı havada sorun yaratıyor atarken iğneye dolaşıyor. Belki rapala arkası kaşık olabilir..
Tarkan abi bu haftasonu deneysel teknik geliştirme ile geçecek belli oldu bende önlü arkalı deniyecem bakalım sonuç ne olacak şimdiden herkese rastgele
Bakalım bu hafta hava yatık böyle gidecek olursa sorun çıkmaz herhalde rapala kaşık denenmişti galiba sonuç fena değil diyorlardı
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] böyle bişi nasıl olur sadece beyin jimlastiği yapıyorum şuan
Ben kaşık arkasına canlı balık taktım. At çek yaparken birden olta gerildi.Heyecanla çektim ama gelen 2 kg.lık bir balon balığıydı...
. Mantık olarak işe yaramış. Tek şanssızlık merada Balon balığı olmasıymış. Sanırım denemeye devam etmekte fayda var.
Lüfer kasiklari arkasina rapala olabilir,tatlisuda alabalik familyasina kulanilan bir sistem,burada tek incelik,kasiktan sonraki misinanin yeterli uzunlukta olmasi,rapalanin aksionunu bozmamasi icin,tabiki tekneden sirti icin uygun bir sistem,atmak icin degil...