:laughing: :laughing: :laughing: Heeeç sorma Furkan İnsan bi noktadan sonra hesap etmeyi bırakıyo. Geçen sezon taktırıp, denizde, çayda bıraktıklarımla epey bir miktara ulaşmıştır. İntikamım acı olacak. hihi hihi hihi
peki sana 100 puanlık uzman sorusu volkan abi sence yoğunluk popper mı tercih edeyim alırken, damaklılara mı yöneleyim yoksa silikon mu bakayım? hangisi daha fazla olsun? 1 ay sonra izmirliyim kısmetse artık bende yavaş yavaş levrek kovalayacağım
Benim avlandığım avlakta durum şöyle Furkan. Avlakta 10 kişi var diyelim 7 tanesi silikon 3 tanesini damaklı sahte kullanıyor. Benim gibi bir iki meraklıda popper var ama 15 dakka popperla çalışan görmedim benden başka. Çoğunluk silikon olsun kolleksiyonunda. Sert sahte de alacaksan 2 tane kaliteli al yeter. Benim gibi macera arama. Gece avlanacaksan Strike Pro 063 005, maxrap 11 cm frgh veya duel'in kırmızı kafası nefis. Başka bişeye de gerek yok. Su üstü de olsun dersen 1 tane al tam al. (İma cobra, renk kodu sana kalmış) Silikonlardan da 2 tür silikon çok balık alıyor buralarda. 1- Kefal imitasyonu olanlar 2- Çatal kuyruklar (Kuyruk alt kısmı tırtıklı olanlar) Bende çoğunu yeni aldım, sezonu bekliyorum. Bu sefer daha isabetli seçimler yaptım sanıyorum geçen sezona göre. Henüz test etmedim tabi, bakalım bu sezon ne gösterecek.
fazla bo.. şey yani suyu çıkarma diyorsun yani öğrenciyiz sonuçta eee senle de av yaparız artık inşallah
Aynen öyle. Bende zaten gidince 3-5 tanesini anca kullanıyorum. Gerisi biblo gibi... Zaten tertemiz baksana bi sahtelere. Koy kutuya, vitrine çıkar. İnşaallah beraber de av yapmak nasip olur. Ben pek İzmir'den çıkıp av yapmaya gitmiyorum ama bu sene gideceğim. Sen öğrencisin gerçi, gece sana belki pek uymayacak. Benimle av yapacak olursan bişi almana gerek yok. Kullanırsın benimkileri. Serhat abi bi yandan, sen bi yandan azaltırsınız arşivimi, bende rahat ederim.
:laughing: :laughing: eyvallah abi ne demek seve seve takarım oraya buraya :laughing: hafta içi ders saatine bağlı ama hafta sonları hiç problem diğil. tek olursamda zaten akşamdan gidip sabahlamayı düşünüyorum sabah suyu için
Kadersiz hemşehrim benim, Çayağzının tüm levroları senin olsun be Benim sahtelerinde henüz kıyıdan siftahı yok. Sırtı da iri bir kolyos o kadar. Levro avlaklarını paylaşalım lütfen.
Benim sahtelerden de biri siftah yaptı daha bu zamana kadar. Diğerleri levrek neyim tanımıyo. Özel bir avlak yok gittiğim. Bizim yörede olan 2 çay ağzı var oralara gidiyorum. Gene de hangisi daha çok levrek verirse yazarım özelden.
Maşallah, yeni sezona iyi hazırlanmışsın, herşey gönlünce, avlarında bol olsun Volkan kardeşim Bu arada Furkanda grubumuz üyelerindendir, oralarda sana emanetmrsparkle
(diyelim 7 tanesi silikoncu)....onların yanında özel sahtelerini kullanmaanlatımına göre onlar artık işi ticarete dökmüş, ben şahsen aç gözlü insanların yanında gözde sahtelerimi kullanmam,göstermemde.pop dahilhihi bu arada çatal kuyruk silikonları ne ara aldın hepside güzelmiş 4 tanesi hoşuma gitti,hele bir tanesi off tam gecelerin deryası olur bizim mekanda ama bir şeyi söylemeden geçemiyeceğim.ben sammy su üstü sahteyi kapıma bastırmam bir daha,,en ucuz su üstü sahtemi ondan daha kıvrak yüzdürüyorum 4 tane geçti elime,hoşuma gitmedi yüzüşleri..
Hepsi birbirinden güzel inşallah meyvesini yani balığını alırsın :hungry: benim de aralarında çok hoşuma giden beyaz çatal kuyruk silikon oldu... Benim hiç silikon yok özellikle gece için olan beyaz çok iş yapacak bir sahte gibi duruyor... :thumb: bir gece bir de gündüz kullanabileceğim 2 silikon almayı istiyorum açıkçası... şuan elimde olanları son açtığım konu da göstermiştim bunlar kafi diye düşünüyorum tek eksik silikon ve pop Ben yarın gece barış manço köprüsünün oraya gitmeyi düşünüyorum beklerim
beyaz çatal kuyruk demişim de çatal kuyruk değil yav kuyruk altı tırtıklı olan beyaz silikon kadir abi senin dediğin koyu renk olan sanırım ben de senin dediğin resimdeki sağdan 3. yü istiyorum volkan abi bir ara seninle şu sahteleri suya atıp yarıştıralım :tea:
4. resimdeki ortadaki en uzun sahte hariç hiç biri tutamadı Roy. (Gerçi suya girmeyen epey bir sahte silikon var.) Tutan Fortuna Salti 13 cm. (Maxrap kutusunda saklıyorum kendisini. )
Teşekkür ederim İsa abi. Hazırlık bizden, nasip Allah'tan. Furkan da İzmir'de okuyacakmış, emanet edilecek bir tarafı yok gerçi, 20 yaşında askerlik çağı gelmiş adam. Tabi ki gurbet ele geliyor. Bi ihtiyacı olursa ben her zaman yardım ederim kendisine, elimden geldiğince. Özelden yazması yeterli.