Merhaba; İnsan nasıl oluyor başkalarının başına geliyor derken, Salı günü son at çeklerimi yaparken herhalde yorgunluktan da biraz dikkat dağılınca aşağıdaki durumla karşı karşıya kaldım.. neyse ki ustaca takmışım ki piercing gibi kaldı elimde.. yanımızda da keski olmayınca eve kadar oyle araba kullanmak zorunda kaldım.. Polis durdursa ne deriz, evdekilerin nasıl hoş sohbetlerine konu olucağımı düşüne düşüne eve gittim.. Neyseki arka koltukda ki hışırdayan torba sesi ve mangal düşüncesi acıyı ve makara konusu düşüncesini bayağı bir azalttı.. Çıkarılacak ders olarak, yanınızda mutlaka güçlü bir yan keski olsun, betadine ve pamuk olsun... Çok ciddi yaralanma yoksa ava devam edebilirsiniz...) El benim el, ayaklar operator doktor babama ait, yanda ilk yardım, pardon alet cantası gözükmüyor ama ortamı ve hakkımda yapılan esprileri tahmin edebilirsiniz..) Hatta ertesi gün yine balıkta dayımdan gelen mesaj aynen şöyleydi "merhaba oğlum, normal bir gün geçiriyorsundur diye umuyorum, rastgele" Kimsenin başına gelmemesi dileğiyle... Sağlıklı günler dilerimm
Gecmiş olsun.Atarken etrafada dikkat etmek gerekli.Kafa kıran kulak yakalayanlara şahit oldum. Sevgiler
Bununla ilgili olarak forumdaki bir konuda iğne çıkartma usulleri ve birtakım videolar izlediğimi hatırlıyorum ve her yeni olayda her görüşümde yakalanlara geçmiş olsun kalanlara da Allah korusun diyorum, aman dikkat..
Cok gecmis olsun.. Bende bir cok kez spinning yaptigim zaman bu sekilde yaralanmalara maruz kalmistim
geçmiş olsun. operator doktor bir babanın olmasının avantaja dönüştüğü nadir anlardan birisi budur herhalde
Geçmiş olsun.... Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.... Sizi en iyi anlayanlardan biriyim... hiçkimsenin yaşamaması dileğiyle...
çok teşekkürler... sahtenin avcı olduğunu bu şekilde öğrenmiş de oldum ayrıca.. Bu arada babam elektrik mühendisi ama o da işe yaradı.. tekrardan hiç kimsenin yaşamaması dileğiyle...
Oglumu Hastahaneye Kaldirmisdik, Gecmis olsun, sahte atarken bu kazalar ciddi yaralar acabiliyor, Oglum YUNUS, o bir kösede ben bir yanda VENLO-Maas (NL)nehrinde Turnaya cikmisdik, at cek yapiyorduk sahteyle, birden bir bagirti koptu, ses oglumun sesi , eli al kizil kanla dolmusdu, üclü igne batmakla kalmamis, kolunu iyice yirtmis ve sapli kalmisdi, ancak amaliyatla igneyi cikarttilar hastahanede, ama hastahenin konusu olmusdu, böyle büyük bir balik simdiye kadar oltaya düsmedi diye epey gülmüslerdi))), aman dikkat , cevreyede zararli olma ihtimali var!!!!
başına gelmeyen balıkçı olupta başına gelmeyen varmı acaba.geçmiş olsun değerli dostum.benim denizin ortasında başıma geldi.inadınada balıklar peş peşe vuruyordu. bıraktık. hastahaneye geldik pratisyen dr. çıkarmadı ebe çıkardı.ona şu an minnettarım.keski ile kes içeriye doğru kıvır dediler . denizin ortasında iiçeriye kıvırırken inadına daha derine gidiyor.dahada canım yanıyor.ama hastahanede lokal anestesi yapınca hiç duymadım artık. çok çok geçmiş olsun.tetavaksı unutmamışsınızdır umarım.
GEÇMİŞ OLSUN. İnsan böyle tehlikeleri aklına getiremiyor çoğu zaman, ama başın gelince anlıyor. allah beterinden saklasın.
. Eeee ne varki bunda abartacak. çek elinden iğneyi olsun bitsin ilk defamı takılıyor? Ne demişler Demirden korkan Trene binmez. Bende Aliço ile geçen gün limanda zargana tekgöz keserken elimi doğradım ama ..