değerli arkadaşlarım sağolsun özgür abi,hakan abi engin ve selçuk ile yaptığımız avlarda bu sene çinekopa doyduk dolayısıyla kıyıdan pek rapala yapamadım sizlerden ricam youzuri,strike pro,oscar ve pelikan markalarını içeren bu sene iyi av yapan (boğazda) sahte balıkları kodları ve tanımlarını yazarsanız koleksiyonuma ilave edeceğim
İskender Bey sorunuz çinekop için ise ben bu sene rapala ile aldığım çinekop ve sarıkanatları pelican nitro kırmızı kafa ile aldım. Gayet de güzel çalıştı...
çinekop değerli arkadaşım doğru çinekop için döyledim mümkünse kodu varmı internetten ona göre alacağım şimdiden teşekkürler
üstat kac cm sahteler bende nıtronun serısı var fakat kırmızı kafası yok onu alıcam ama kac cm ıyı ıs yapar
ben sana kodunu verım ama kac cm lıkle aldı bılemem balıkları NITRO 09 - PELICAN MAKET BALIK 100 MM http://www.firaronline.com/urun-detayi/-nitro-09==-pelican-maket-balik-100-mm==7130109
ben bu site den bir takım pelikan yapmıştım,adamların paraya ihtiyacı yok anlaşılan,3hafta oldu halen cevap bile yazmadılar,meil olarak deyil kendi siteleri üzerin den ürünlerin stoğu hakkında bilgi istemiştim,cevap yazmadılar, bir tane sahte balık sorsam tamam belki tek olduğu için ilgilenmemiş olabilirler deyeceğim, 6 7 çeşit ürün sordum, sıpariş gececek iseniz aklınız da bulunsun,ve 100mm in üstüne çıkmayın bence
Her türlü avcı balık için, beyazı boyama da yapıyoruz kırmızı kafa sıtrını ne renk yaparsan nitroyu ilk sırada tutuyorum bu sene çok verimli avlar yaptım..
haklısın bunların para kazanma dertlerı yok elin gavuruna 5 dolarlık parca sıparıs ederız ucretsız kargo ıle gonderız bunlar hıc 25 tl sıparıs yapacaksınızda kargoyla gondereceklermıs rezıllık