Arkadaşlar merhaba bazı sahte balıklar aldım,bu balıklardan kullanan;şu renk daha iyi çalışıyor,şu boy daha iyi randımanlı gibi,güncel tecrübelerinizi rica ediyorum. sahteleri boğazda dişli avında kullanacağım kısmet olursa. reeling
Merhaba;saol Hüseyin,kendonun sahteleri rengarenk görüntüleri ile beni kandırmayı başardı umarım balıklarıda kandırırlar
Öncelikle hayırlı olsun. Kendo sahteler bu aralar iyi iş yapıyor boğazda. Beyaz, sarı ve yeşil tonlular özellikle... Akşam üstü mavi pembeliler de iş yapıyor. Keyifli avlarınız olsun, rastgele.
Kendoların yeşil ve kahve tonlarıyla bu salı 5-6 tane sarıkanat aldım 3 tanede bluefish le aldım bu aralar iyi işi yapıyor.Beyaz turuncu renkte olan benide kandırdı bu hafta onu aldım koleksiyona kattım ama kendoların bazı modellerinde içerisine su alıyor ve bilyaları paslanıyor benim mavi kendo haryu bir tane de şeffaf turuncu karınlı olan kötü durumda içine su dolunca uzağada atamıyorsunuz..
Kendolar piyasayı ele geçirdi.Gerçekten piyasanın ucuz kaliteli sahtelere ihtiyacı vardı..Hepsi iş yapar deneyerek anlıyacaksın zaten hayırlı olsun.
Hocam bir model eksik kalmış, LV Minnow Sarı üstü turuncu olan modeliyle Körfez 16 sarıkanat aldım, ama heryerde aradım bir dahada o modeli bulamadım. Gerçi sizdede aynı rengin farklı bir modeli mevcut ama bendede vardı aynı yerde çalıştıramadım. Benim dediğim model biraz daha tombul belki ondandır. Bu sahtelerde bol balıklı avlara imza atarlar inşallah..
Sahteler seni kandırdığı gibi, balıkları da kandıracaktır. Güle güle kullan, öne çıkanları da paylaş bizimle inşallah.
selamlar.öncelikle hayırlı olsun. alt sırada sağdan üçüncü sahte ile lüfer ve baraküda aldım. yüzüş güzel sadece ağırlıkları yeterli değil diye düşünüyorum.
Arkadaslar degerli yorum ve bilgiler icin sonsuz tesekkurle cok saolun. Pazar aksami raporumu yazarim
sol alttan 7. sıradaki sahte, altı turuncu gövde beyaz üst kısım limon 9 cm test edilmiş onaylanmıştır kandilli ve kuleli civarı çok güzel sarı kanat kandırıyor. ünal arkadaşımın bahsettiği sahte rengide iş yapar sarı turuncu 9 cm'lik versiyon
Resmi büyütsem de çok net renkleri göremiyorum; ancak üst sağdan üçüncü güzel iş yaptı ve tükendi; alt sağdan üçüncü bulanık sularda gayet güzel iş yapıyor genellikle tükendi; normal sularda da iş yapabilir tabii... Oradakilerin hemen hepsi iş yapması muhtemel sahteler...
doktor bu ne??? bazi baliklar aldin mi yoksa bazi malzemecileri soydun mu iyi gunlerde kullan kardesim hepsi birbirinden güzel
Arkadaslar degerli yorum ve tecrubeleriniz icin cok tesekkur ederim saolun var olun. Lakin aldigim duyumlara gore disliler iyice kaybolmaya baslamis; bogazda son durum hakkinda guncel bilgisi olan,beni aydinlatirsa cok makbule gecer yarin bogaza gitmeye degermi,malum hava sicakligi son bir kac gundur geceleri eksinin altina iniyor buda baligin bogazdan hizlica marmaraya akmasi demek sizin tecrubeleriniz nedir bu yonde. reeling
Arkadaşlar bugun butun sahteleri deneme imaknım oldu içlerinde en sivrilen sahte altdaki resimde 11 nodur onu tek gecerim 7cm ilgili arakdaslara duyrulur.