Herkeze Merhaba, Assadaki sahteler hakkinda yorum alabilirmiyim.. Hangisi gece icin hangisi gunduz icin daha ideal dir sizce, Hedef balik Levrek.. tskler.. Tanesini $8 buldum.. fiyat uygunmudur Daiwa marka icin ? Simdiden Tskler..
Her üç modelde gece kullanımı için uygundur. 1 nolu modeli gece biraz daha fazla şans tanıyabilirsin. Gündüz ise 3 nolu sardalya modeli uygundur. Fakat avlanacağın bölgedeki yemlik balıklıkları takip ederek onlara yakın sahteler alman ve onlar ile av yapman gündüz avlarındaki şansını 2 katına çıkaracaktır. Fiyatlarıda Türkiye'deki fiyatların üçte biri, yani gayet uygun. Şimdiden hayırlı olsun. Güzel raporlar bekliyoruz rastgele.
ya bende banjo minnow var sahte takımı silikon. bunla avlanan ve işe yaradığını düşünen var mı? ben daha kullanma fırsatını bulamadım. Yani yararlı değilse hiç yük etmiyecem yanımda
sizin oralarda bu aylarda su muhtemelen dalgalı ve bulanıktır, böyle havada hepside iş yapar,gece dahil, 1nolu sahte favori seçiyorum,sabah suyu,akşam suyu kapalı hava gündüz gece dahil su bulanıksa her daim... peşinden 3 nolu ve 2 nolu sahteyi sıralıyorum 8 dolara da oldukca hesaplı almışsın
3 ü de süper. 1 nonun altındaki turuncu iş bitirici renk. 3 ü de her türlü çalışır. Yapıştır kofanaları raporları bekliyoruz.
Merhaba Semih. Ebay dan buldun sanırım Bende almıştım aynı ürünlerden. http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=772657&postcount=8 Bence tercih etme...