levrek avı için sanırım abartmış olmayacağım binlerce belkide onbinlerce sahte vardır...Atacağınız yer,suyun durumu,günün saati,mevsim vb. birçok faktör işin içine gireceğinden.farklı zamanlarda hepsiyle de tutabilirsiniz...ama ortadakinin şansı daha yüksektir...
en altdaki silikonun markası nedir küçük rapala,onu çok ağır çekmelisin..aksi taktirde kaşık görünümü verdirir kendine.. brezilya fanatikli sahte ise fena deyil,iş yapar ama bu mevsimde biraz zorhihi silikonun markası nedirhihi
burda olsa almıştımhihi hatta aynı markadan 5 6 tane takviye yapmıştımhihi güzel ürünleri varmış firmanın,ilk defa duyuyorum bu markayı teşekkürler.. o silikonu düz çekmiyeceksin.sahtenin dibe çökmesini bekle,sonra 3 tur sar,2 3 saniye bekle tekrar 3 tur sar..dipte yukarı aşağı zig zag çizmeli sahte... hayırlı olsun not : suyun tabanı taşlık vs ise çok tabana indirme..
Sevgili Kadir, Silikon sahteyi İzmir Decathlon mağazasından alan bir arkadaşım bana hediye etmişti. Linki ; http://www.decathlon.com.tr/TR/sipsey-7cm-dos-siyah-x3-179588567/ Fiyat olarak çok uygun. Kuyruk biraz daha uzatılsa ve yumuşatılsa bence çok iyi bir kefal imitasyonu. Kayalık ve taşlık dip yapısında takılmadan rahatlıkla atıp çekilebilir.
bu silikonun benzerine geçen gün akya yavrusu atladı lakin kanca oturmadıhihi bölge sakat olduğu içinde sert tasma vurmakdan çekindim,, evet abi görünümü çok hoş,bunu dipte hoplatırsak hoş olmaz avcı balıklar içinhihi lakin kuyruk aksiyonuda önemli,sert kuyruklu silikonun aksiyonu pek iyi olmaz teşekkürler abi