Mübarek Ramazan ayında vaktimi değerlendirmek ve ucuz yollu sahte kaşık için ilk önce ne alırsancılardan 3,5 tl'ye 6 lı çorba ve tatlı kaşığı aldım. toplam 12 adet kaşık için 7 tl verdim. kaşık başına 583 krş. İlk işim demir testeresi ile kaşıkları uygun yerlerinden kesmek oldu. [/URL][/IMG] Kestiğim kaşıkların uygun yerlerine çelik çivi ile noktalama yapıp 2 mm matkap ucu ile deldim. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Kaşıklarımızı deldikten sonra kenarlarını spiral taşla yuvarlaştırdım. [/URL][/IMG] Sonraki aşamada ince zımpara ile çapaklarını temizledim. El ile uygun bükme yaparak sahtemize şekil verdim. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] uygun üçlü iğne ve halkayı takıyoruz. [/URL][/IMG] son aşama olarak oje ile boyama işlemi yapıp kaşığımızı hazır hale getiriyoruz. maliyet olarak 1 tl yi ancak buluyor. ağırlıklarını ölçmedim ama ilk fırsatta ölçtüreceğim. herkese rastgelsin.. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
elinize sağlık, onun ucunuda ufak bir fırdöndü oldumu, daha güzel dönebilir. bence maliyetin pek bir önemi yok. burada yapmak istediğiniz şey bence daha kıymetli. güzel avlarda kullanmanız dileğiyle, ayırca kaşığın diğer kısmı ilede, turna kaşığı yapabilirsiniz.
harika olmuş, ellerinize sağlık.. ama kaşıkları bu hale getirmek için de alet edevat almak lazım, hazırda varsa başka tabi
Elinize emeğinize sağlık gayet güzel görünüyorlar :clap2: bence boyama işleminden sonra geri kalan kısmada hologramlı kağıtlardan yapıştırırsanız verimliliği çok daha artabilir
ellerine saglık abim çok güzel olmuşlar aslın kaşıgın baş kısmınıda bu durumda degerlendirebilirsin tarlu su için meps olur oda
Teşekkürler Berkan . Alet edevat gerekiyor ama çokda masraflı değil. her evde olması gereken ufak tefek el aletleri. Ersin kardeşim yapıştırıp birde öyle fotolarım. bakalım nasıl görünecek. Teşekkürler İsmail. Evet Süleyman Kendinden markalı Yusuf kardeşim birde öyle yapayım bakalım . Tatlı suda avlanmadığım için yapmadım. Teşekkürler Sabri kardeş. Teşekkür ederim Cengiz . Test etme fırsatımız malesef fazla olmuyor. hayal çok ama hayaliyle kalıyor.
resimleri göremiyorum ama ellerinize sağlık bence fotoğraf eklemek için daha başka siteleri deneseniz daha iyi olur diye düşünüyorum bu sitede fotoğraflar çok çabuk patlıyor
Teşekkür ederim ilginiz için.. İnceledim konuyu tekrardan tebrik ederim başarılı bir çalışma olmuş Başka siteden upload ettiğim fotoğrafları ana konuda da değiştirirseniz diğer görmeyen arkadaşlarda tekrardan mağdur olmasın fazlasıyla yararlanabilsin Size özel mesajla attım linkleri.. Hoşçakalın
Rica ederim Naim abi görevimiz bana resimleri attığınız mesaj çok güzel olmuş bence konuyu da bu resimlerle değiştirseniz daha kalıcı olur nacizane fikrim