Merhaba öncelikle.. Ben ege bölgesi izmir eski foçada avlanıyorum .. genellikle gece veya gün batımı av yapıyorum kıyıdan at-çek yapmaya başladım hedefimde ki balıklar levrek ve baraküda .. Artık hiç sahtem yok alabileceğim ucuz sahte ve kaşıklar varsa veya renk öneriniz ? raglou taktiği falan ?? iyi olur sahte ..
Marka değilde sahte balıkrengi boyutu neye benziyor falan nerelrde baraküda olur gibi bilgiler veriri seniz veya kaşık türleride olur sağolun şimdiden ..
arkadaşım forum sayfalarına bi göz atsan o kadar çok bilgi varki... herşeyi devletten beklemek yanlış yani kolay gelsin...
öncelikle merhaba abilerim ben balıkıçılıkta dah çok yeniyim sahte yemi mi nasıl ve hangi balıkta kullana bilirim bana yardım edin....
Ege Demirağ, bende senin gibiyim, sahtelerden muzdaribim ve gidipte yozuri alamıyom. ne varki çoğu forum üyesi zengin malzeme alıyor. ama arada uyduruk sahtelerle balık tutanlara rastlıyorum. örneğin mersinde alacağın 7 cm lik lacivert renkli gagalı 5 milyonluk bir sahteyle balık yakalayabilenler var. maalesef ben rapala xrap kullanıyorum balık yakalayamadım. (şans eseri tuttuklarım hariç) bu iş forumlardan öğrenilmiyor. forum sana eşsiz fikirler verir ama balıkta mutlaka bir usta bulman gerek sana ve gerekli detayları gösterecek... dediğim gibi paran varsa sitenin sponsorundan yuzuri siparişi ver, yoksa al bir tane 5 liralık 7 cm lacivert gagalı sahte bul yalnız yaşın 13, bu tür şeyleri kullanırken dikkatli ol! ayrıca balığı bulman gerekecek