Elimde 10gr ağırlıgında sahtem var. 4 metre 150gram atarlı spin kamışım var. makinemdede 35lik misina sarılı. Sahteyi uzağa atmak için nasıl bir takım yapabilirim ? T fırdöndüsü ile 35gr kurşun takıp yapmaya çalıştım ama beceremedim takım hep karıştı. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun...
Yavuz önce kurşunu 20 cm kadar ip ya da misinaya bağlayıp ana misinadaki fırdöyüye tak.. sonra da sahteyi yaklaşık 1,5 kulaç misinaya bağyayıp onu da kurşundan sonra aynı klipse tak.. karışmaması için dikkat etmen gereken ise sahtenin karnındaki iğneyi çıkarmak, sadece kuyruk iğnesi kalsın.. Atarken de kurşunu ileriye, sahteyi de ayağının dibine koy, böylece savururken önce kurşun, sonra sahte ardarda gider..
helal olsun be, ne güzel çizmişsin. herkes böyle çizse daha iyi öğreneceğizde teknik resim dersi konusunda sınıfta kalmışız ben böyle eskizlerede dünden razıyım. 10 puan veriyorum üzerinde kırmızılı düzeltmeleri yapanada öğretmen diyorum
Bravo, aynen de böyle olacak :thumb: Takarken önce kurşunu sonra sahteyi tak klipse.. kurşuna da sahteye de ayrı fırdöndü takarsan dolanmayı ve gam yapmasını minimuma indirgemiş olursun..
teşekkürler yarın ilk sahte denememi yapacağım eğerki istanbulda yağış olmassa tabi reeling reeling reeling reeling reeling