Arkadaşlar bende sahte yem ile balık tutmak istiyorum sarı kanat lüfer avrupa yakasında fakat püf noktoları neler misinasi nasıl olamalı sahte yemi nasıl olmalı avrupa yakasında sahte yem ile balık tutulacak yer yokmu lüfer tutmak istiyorum sahte yem önerirmisiniz
obaaa dur yavaş önce bi kendini taniticaksin bi selam vericeksin sonra konularin icine bakicaksin arıcaksın okucaksın anlıcaksın anlamadığını soracaksin yok öyle hazırcılik, git biraz uğraş google amcaya sor you tuba teyzene sor anlatsin sana kafana takilani gel burda bir daha sor bakalim.. ama ilk işin tanısalim konusunda, kendine ait bir konu açıp bize kendini tanit emi.
hoş geldin diyelim buradan sorularına cevap bulursun en kısa zamanda aa istanbul raporlarına bakarsan rahat bulursun cevaplarını...
Biraz yardımcı olsanız Avrupa yakasında sahte yem kullanılacak yerler yerler göre sahte yem seçimi önerisi misina önerisi
http://img688.imageshack.us/img688/9003/rapalatakm.jpg Böyle bir takım hazırlayıp boğaza (emirgan, istinye, yeniköy vs.) git. Orda rapala atanları görürsün zaten. İstersen tolby kaşık ile başla.
Alper kardeşim önce hoşgeldin diyelim, öğrenmek istediğin konuların hepsi burada mevcut ama doğru başlıklara bakarak önce kendin bir araştırma yapmalısın çünkü balık avcılığı konusu çok geniştir.Acele etme, merak ettiğin konuları ana sayfadaki başlıklardan bul oralardan bak önce, anlamadığın konuları ilgili yerlerde sorarsan vakti olan herkes sana yardım edecektir.Birde buradaki üyelerin pek çoğu senden yaşça çok büyüktür ona göre hitap edersen daha uygun olacaktır.Sağlıcakla kal. Aşağıdaki link Avrupa yakasındaki bir gruba aittir burdan okuyarak başlayabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51156&page=258
Rica ederim ne demek Sen bol bol oku merak ettiklerini öğren, en usta avcılarda bu işe öğrenerek başladılar bu yaşında balık avıyla ilgilenmen çok güzel inşallah usta bir avcı olursun kardeşim.Soracağın şeyler olursada düzgün bir üslupla bu forumun her konusunda sorabilirsin.Gerçekten çok yardımsever abilerimiz kardeşlerimiz var muhakkak sana yardımcı olacaklardır.Hadi sana rastgelsin. Vedat Abayoğlu abimizin konularını önce okumanı tavsiye ederim okudukça öğrenecek ve onuda seveceksin muhtemelen, her açıdan çok kıymetli üstadımızdır.
Biraz önce size yazdım ama yalnışlıkla silindi kısaca 5-15 atarlı bir spin kamış ... küçük kafalı bir makine ... ve mono misina .. ama ip + mono misina yeterli .. Levrek dalgalı havaları bulanık suları köpüren denizleri sever ... Oynak yaptığı yerlere atılırsa sahte levrek yakalama şansıznız çok artar Daha bilgili üstadlar yardımıcı olacaktır ..
youtube'da "lure fishing" yada "fishing whit lure" diye arattırırsan nasıl tutulacağı konusunda buradaki üstadlar kadar olmasada faydalı olacaktır.