merhabalar.... bugün ilk sahte yemimi edinmiş bulunmaktayım. fakat bu konuda çok ama çok acemi olduğum için yardımlarınıza ihtiyacım var.... aldığım ilk sahte yemim hakkında yorum yapar mıısınz ? bu sahte yemle lüfer palamut yakalayabilmem mümkün mü ? şimdiden çok teşekküeler yo-zuri pin's minnow (F) R239-GM 90 mm resmini de eklemeyi başaramadım ama link buldum
uploed ettiğin zaman aşagıda lişnkler var 2. linki kopyalayıp resim ekle butonuna tıkla yapıştır otomatikman çıakr forumda
çok rahat yakalarsın bununla lüfer de palamut da. iş sadece rapalaya kaldı ise, yani zaman-mekan-teknik uygun ise alabileceğin en iyi serilerden birisi. dibe takmamaya gayret et, riskli meralarda sadece joker olarak sakla, dipte kaldı mı can yakar gündüz sarıkanat, lüfer, palamut avcılığında bir ufak boyunu seçmelisin (7cm), gündüz çinekopunda ise 5 cm... not: m177, m114(mor) ve m36 (perch pattern) kodlular bankodur...
tabiiki benim bayagı bir yol almam gerekecek de.... en azından yanlış tarafa kürek çekmeyeyim diye araştırayım dedim )) bilgiler için de teşekkür ederim ayrıca....