Yo- Zuri Pin's Minnow 2-3/4" 1/ Boz Floating 70mm 4g çok iyi bir aksiyonu var oltanızı normal çekerken bile kendiliğinden zig zag yapıyor. Fiyatı da ekonomik ben www.balıkmarketim.com un yerinden bizzat aldım 23 TL ama sana 15 TL ye olur dediler veiyiki de almışım. Videosunu çektim ama pek gözükmüyor sahte. Ve fotorafı : Uploaded with ImageShack.us
Merhaba, Yo-zuri pin's minnowlar avcıdır ama daha parlak renklerini tavsiye ederim m176 m177 renk kodları.
Bende yeni elime geçen sahteleri önermek isterim Yo-zuri 12 cm 17gr Mag Minnow. Ağırlık transfer sistemi olduğundan atış süper. Bugüne kadar sadece Pelikan sahtelerde gördüğüm güzel aksiyon bunda da mevcut. Söylediğim gibi artısı atış mesafesi. Fotoğraftaki rengini aldım. Bulabilirsem diğer renklerinide alabilirim. 2 si 23 tl civarına denk geldi. Türkiye de tanesini 30tl den satıyorlar
bunlar mag değil magnet minnow eveet atış sistemi var ağırlığından dolayı iyi gidiyor. Güle güle kullanın..
yemin kullanım amacı ve hangi balıklarda kullanıldığı hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz..atçektemi jigdemi mesela
Ben atçekte kullanıyorum yeni aldım ve daha bir takip bile alamadım yalnız aksiyonu çok iyi diye önerdim bu sahteyi.