Sahte yem önerisi

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında denizleri aşta gel tarafından paylaşıldı.

1. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Arkadaşlar,abiler at-çek için kullanmayı düşündüğüm bir sahteyi sizlerle paylaşmaya karar verdim bana göre çok iyi iş çıkarabilecek bir sahte sizin değerli görüşlerinizde karar vermemde etkili olacaktır şimdiden teşekkür ederim.

Sahte markası : RAPALA

ÜRÜN KODU: 3-RDT50

RENK SEÇİMİ : BG

http://www.avmarketi.com/asp/product/4075/RAPALA-DT-Dives-to-50MM

2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Stokta yok yalnız, alacaksan da başka yerden bakarsın. :)

3. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Birde merak ettiğim rapala nın videolarını izledim hep tatlısu bunları tuzlusuda kullanmak uygun mudur? bizim gariban popper lar giriyo tuzlu suya bu burjuvaların ne üstünlüğü var gözünün yaşına bakmam salıveririm denize bunları :D :D ha tabi su üstü modeli değil bunlar dipten geliyor ama bence yinede tuzlusu da kullanılabilir görüşlerinizi bekliyorum :)

4. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Onur bence kıyıdan at-çek için bu çok batarlı sahteler ciddi risk teşkil ediyor. Bu sitede yazmasada yurtdışındaki bi siteden baktım, 4.3 mt gibi bi dalma derinliği göstermiş. Taktırma ihtimalin çok yüksek yani eğer ki dik inen bi kayalık kıyıdan atış yapmıyorsan. Bide 20 lira gibi bi maliyeti var.... Tatlı su tuzlu su olmak üzre 2 serisi var Rapalanın, tuzlu su modelleri paslanmıyor kolay kolay, tatlı sular çok çabuk paslanır. Mantık olarak tuzlu suyla tatlı suyun yoğunluğunun farklı olduğunu da düşünürsek aksiyonda değişebilir gibime geliyor.

5. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

teşekkürler değerli görüşlerinizi paylaştığınız için evet batarlı bi sahte olması risk teşkil edebilir fakat rapala ürettiği modellerde bunu gerçekten göz önünde bulundurarak dizayn etmiş sahtelerini ve beni can evimden vurdu diyebilirim bu endişemi yenmek için birçok video izledim gerçekten başarılı aşağıda bir video nun linkini atıcam izlerseniz sizde tatmin olursunuz bence diğer handikaplara gelirsek evet yoğunluk farkı ve akıntı aksiyonda etkili olacaktır paslanma konusu içimi acıtır gerçekten 20 lira vererek aldığım bi sahteyi uzun zaman kullanmak isterim bu konuda rapala ya güveniyorum açıkçası fiyat önemli değil gerçekten kaliteli malzemeler üretiyorlar sizin önerebileceğiniz bir marka model var mıdır?

Videonun linki : http://www.youtube.com/watch?v=YIunGm6O4fA

İLGİLİ BİR VİDEO DAHA: http://www.youtube.com/watch?v=rP5fYEjlwMk

Son düzenleme: 3 Mart 2011
  6. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Videoları izleyince bende merak ettim açıkçası, alacağım sahteler listesinden param artarsa bende deneyeceğim bi fat rap yada dives to. Benim sna önerim Maria Tightslalom un poh renk kodlusu olur açıkçası, bende alacağım bitane bi sahteden.
    Eğer alır da denersen bi rapalayı yorumunu da yazmanı rica edicem senden, gerçekten farklı bi yapısı var çünkü. :)

7. OMMG

OMMG OKAN

Erhan kardeşimin tavsiye ettiği Maria gerçekten kayda değer bir sahte,hiç aksiyon vermeden çeksen bile kendisi doğal aksiyonlu geliyor ve bunu kamışın ucundan anlıyabiliyorsun...

8. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

o sahteyle ilgili biraz daha araştırma yapacağım fakat aklım rapalada kaldı gerçekten tüm modellerinde yüksek kalite ürünler sunuyorlar takılma konusuna gelince bence rapala bu işi çözmüş :) güzel bi tuzlu su modeli ve birde dives to modelinden edinmek istiyorum en yakın zamanda sipariş vericem deneyimlerimi yine bu başlık altında belki de bir raporda sunabilirim :D

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ben de takılma konusuna takıldım.:)

Herşey iyi-güzel ancak özellikle taş, ağaç kökü, çalı, ot vs ileşkenlerden kılpayı kurtulup giden sahteler pek inandırıcı gelmedi. Nasıl desem, sanki, çekime müdahale edilmiş hissi ağır bastı. Perde arkası sahnelerde sahteye manüel müdahale var gibi. Kesintisiz bir kaç sahne de yok değil fakat bir kere de takılsın abicim, değil mi ya?

Deneyimlerinin sonucunu şimdiden bekler oldum, gönlündeki balıklara rastgelsin Onurcuk.

10. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Nuri abi bununla ilgili bi kaç videosu daha var takıldığı zamanları da gösteriyor ve nasıl kolay kurtulduğunuda tabi gerçekte ne kadar başarılı olur bilemem deneyeceğiz ve göricez bakalım umarım abi inşallah bir rapor sunmak isterim :D

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    neden silikon sahte kullanmıyorsun:confused: ragot deyil şu adana yapımı kendin den ağırlıklı turna yavrusu sahte var,küçük sazan çeşitleri var,yüzüşleri çok güzel,atımı desem o zaten süper uçup gidiyor uzaklara:)
    altındaki 3lü kancasını karın bölgesine batır at çekini yap,

kopsa ne olur 3liramı öyle birşey,

bunun rengi farklı imiş ayrıca fiyatı da çok uçuk,aşağıdakiler sadece örnek,bunların çok çeşitleri var,boğazda burda bu sahtelerinen levrek avlıyanlar dahi var:)

http://www.avmarketi.com/asp/product/10778/REMIXON-WX5562-SILIKON-BALIK-10-CM

http://www.avmarketi.com/asp/product/3301/REMIXON-KB-115-SILIKON-BALIK

http://www.avmarketi.com/asp/product/3304/REMIXON-WX5559-SILIKON-BALIK-10CM

http://www.avmarketi.com/asp/product/3302/REMIXON-NWSF-03-SILIKON-BALIK

12. engin-35-33

engin-35-33 Engin Güzelaraz

Favori Kamış:
    REMİXON TIGER 2.70 Metre, DİSCOVERY 3.00 Metre Surf Tipi
    Favori Makine:
    Kumyang Paragon, Eurofish Excel 50
    En İyi Avı:
    Levrek, 1.250 kilo
    Onur paylaşımın için çok teşekkürler izledim ve Rapala hakkında güzel bir video çekmişler.

13. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Allah allah böyle silikon daha yeni gördüm valla çok sağol kadir abi malzemecilerde gördüm mü kaçırmam alırım bi tane en azından denemiş olurum fiyatlar çok ucuz :) birde abi albastar ın sert balık modelleri var onlarda 3 lira falan iş yaptığı kesinlikle kanıtlanmış, forumda bir raporda 6 kiloluk paşayı alıkoymuş bi sahte fiyatla biçilmez bunlar işimi görsün yeter :) http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=1423 linki burda bi bak istersen ama rapalada gözüm kaldı çok güzeller :D engin kardeşim görüşün için teşekkürler

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    levrek haricin de diğer avcı balıklar için illa şu olsun demem,zira bunların içinde en çok seçici davranan balık levrek dir,levrek bu adama kafayı yedirtir,en favori sahtene atlamaz takarsın 1tl lik sahteni ona atlar,daha dün gece başıma geldi:D

1tl lik sahte bile büyük işler çıkarır,forumda mevcut örnekleri çok,

hava şartları suyun durumu av verimini artırmada baş faktörü oynatır, özellik ile trofe boyutlar her an süpriz yapabilir,hiç beklemerdiğin anda bir bakmışın sahteyin peşin de:)

ben yanlışmı algıladım acaba,sen bu sahteyi tatlı sudamı yoksa denizdemi kullanacaksın,ilk sayfada adını verdiğin sahteyi?

Son düzenleme: 5 Mart 2011
  15. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Yok o tatlısu rapalası ben tuzlusu kullanıcam orada erhan abiye göstermek amacıyla koydum videoyu aynı özelliklerde tuzlu su için bir sahte almak istiyorum bakıyorum modellere çok fazla var kafam karıştı :D su üstü sahtesi alıcam birde bu batarlı modeller çok hoşuma gitti bi modelini bulup alıcam :D

16. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Ben bu videoları neden göremiyorum :(

17. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    madem deniz de kullanacaksın o gösterdiğim sahteleri 2ci plana at:)

kim ne ile levrek tutmuş sana göre en favorisini seç al kullan,
    tavsiye, öyle çantayı sahte ile doldurma,2 3 tane al onu iyice kullan,
    sayısı az sahten olursa aklın fazla takılmaz, acaba şunumu denesem bunumu denesem demiye başlarsın,
    bir olta, 2 3 sahteyi cebine koy düş yola:)

18. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Yav abi benim fena bi huyum var malzemeciye girdim mi tüm o güzelliklerin içinde kendimi kaybediyorum ama işime yaramayan birşey almam fakat girdim mi de kendimi zor tutuyorum :D Hani bir söz vardır ya kadınlar ihtiyacı olmayan 2 liralık şeye 1 lira verip alırlar erkekler ihtiyacı olan 1 liralık şeye 2 lira verip alırlar o hesap :D

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    onu heç bana deme:D dün 2tl lik bir malzeme almak için evden çıktım,daha doğrusu kahvaltı yapmak için ekmek almıya çıktım:D
    26tl harcamışım:D bu en düşük harcamalarım dan bir tanesi:D

demek istediğim ben yandım yanıyorum sen yanma:D

20. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

İşimizi görecekse ne güzel üç kuruşluk zevkimiz var ondan da olmayalım o malzemeler bizim elimizde mutlaka hak ettiği değeri görecektir emin olsunlar :D ne mutlu bize ki böyle bir zevkimiz var ve elimizden geldiğince buna harcama yapıyoruz :) ama bi keresinde çok saçma bi alışveriş yapmıştım iğne falan alıcam birkaç tane de armut kurşun aldım yaşım daha 13 yeni yeni kıvırıyorum işi gittim 200 gramlık iskandil aldım ne yapacaksam artık hala duruyo evde belki bi gün boğazda uzun olta yaparsam kullanırım :D