ne gerek var bunu alamaya dostum http://www.avmarketi.com/asp/product/17906/SAVAGEAR-SOFT-4-PLAY-SILIKON-BALIK-13CM cok almak ıstıyosan bunu deneye bılırsın
Eğer kullanacağın yeri ( tatlısu-deniz ),disiplini ve özellikle hedeflediğin bir balık varsa, yani biraz detay verirsen daha isabetli tavsiyeler gelebilir...
Yahu, kardeşimizin kafasını neden bulandırıyorsunuz ki? O ne güzel alacaktı bir tane sahte, tatlısu olsun, deniz olsun oyalanacaktı öyle. Hedef medef deyince kafası karıştı, "Allah'ım benim bir hedefim yok, ne yapacağım şimdi?!!! Hedef bulmam lazım, acilen hedef bulmam lazım, Allah'ım yardım et " diye dönenip duruyor şimdi 2,5 saattir. Not: Şaka yapıyorum Serkan, ciddi ciddi üzerine alınma sakın. Ama nerde ve hangi balık için kullanmayı düşündüğünü yazarsan ona göre tavsiyede bulunulacaktır. Yoksa milyon tane sahte var, işine neyin yarayacağını bilemeyiz.
serkan kardeşim hiç heveslenme derim. sonra bizim gibi hasta oluverirsin. 1 sahte, hadi bir tane daha derken bir bakarsın takım kutusu dolmuş almıyor sahteleri. artık her seferinde üç kuruşluk bir iğne almak için girdiğin o dükkanlardan 50-100 lira verip yeni sahtelerinle çıkarsın. evde hatundan yiyeceğin fırça da yanına kar kalır. nene lağzım. sen gene tak iğnene solucanı, sal sulara. hihi hihi hihi
ben motor alacağım diye sahte alımına ara vermiştim son aldığım sahtelerin toplam saysı 25 civarı filan öncekileri heç sorma
konya da olduğum için tatlı su balıkları için bir sahte yem düşünmüştüm fakat hala sabah ki kadar ısrarlı değilim sahte yem konusunda banjo minow düşünüyorum aslında olursa eğer tabi yrum bekliyorum
Konu tatlısu olunca üzülerek ben çekiliyorum,bu konuda tecrübem olmadığı için yanlış bilgi vermiyeyim,ama eminimki bu konuda tecrübeli formdaşlarımız yardımcı olacaktır...
lafımı olur kardeşim.. sen yeterki iste hemen bir kamyon göndereyim..:rolleyes: ( tüh yine eskilerden birisini hatırladım bak)
Yakışıklı önce konyada hangi sularda avlanacaksın ve hangi balıklar var ..hedefin nedir onları bir listele ki sana yardımcı olsun arkadaşlar..
Muvaffak Abi,bugüne kadar hiç tatlısu avı yapmadım nedense hiç heveste etmedim.Belki çok zevkli olabilir ama inan hiç tecrübem yok,belki de bir büyüğümün elimden tutup götürmesine ve tatlısuyun nimetlerini göstermesine ihtiyacım vardır