Öncelikle günaydın arkadaşlar ben bir şey soracağım ben sahte yem yapmak istiyordum evde dolaşırken küçükken oynadığım toybox oyuncaklarını buldumda içinde balıklar vardı ama japon balığı onu yem yapsam boyu bir kanca (iğne) kadar yani taksam iğne görünmez birde çok güzel köpek balığı var deniz anası var ahtapot vat bunlar yem olmazmı.
Eski diş fırçalarının saplarını ojeyle boyayarak başla. Sonrada bakıp balık olsam buna atlar mıyım diye düşün.
Sizede konu açmaya gelmiyor haa ama gerçekten süper arkadaşlar japon balığını az çok biliyorsunuzdu onun 1.5 cm lik boyunu düşünün süper ya babamda bunu yem yapabilirsin dedi.Ondan sordum hemen dalgaya vurdunuz hepiniz işi.
emre güzel fikir. Bence sen dene, hevesini kaybetme fotosu'da ekle o zaman nederler acaba. neden olmasın balık bu hiç belli olmaz.
Ya 6 yıllık internet hayatımda böyle forum görmedim ben kardeşim bak özellikle kardeşim diyorum sizler benim " kardashımsınaz " o imzaya gelincede hackerden bahsediyor psikolojik harekat dairesi başkanlığından değil.Okeymi kardashlarım.